Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Pişkinliğin bu kadarı!

        Bursa'da tartıştığı eşine sinirlenip evden çıkan 42 yaşındaki S.G.,y'i bıçakla yaralayıp döverek tanınmaz hale getirdiği iddiasıyla 26 yaşındaki Remzi B. yakalandı. Remzi B. ifadesinde, "Yolda yürürürken gördüğüm S.B.'yi arabama aldım. İstediği için büfeden ;iki şişe bira aldım. Boş bir arazide içerken ona yanaştım. Beni itti. Ben de bıçakla kalçasını çizdim, sonra dövdüm. Ardından eve gitmesi için onu metro istasyonuna bıraktım. Bir süre sonra sağlığını merak etiğim için telefon açıp, 'Nasılsın' diye sorup, bundan sonra ablam olmasını istedim" dedi.

        Merkez Osmangazi İlçesi Setbaşı Mahallesinde oturan S.G., geçen şarşamba günü sabaha karşı iddiaya göre, eşiyle belirlenemeyen bir nedenle tartıştıktan sonra evden ayrıldı. Saat 05.00 sıralarında eski hal önüne gelen S.G., iddiaya göre burada plakasını bilmediği bir otomobile zorla bindirildi. Daha sonra dövülüp kalçasından bıçaklanan S.G., Bursaray'ın Merinos İstasyonu yakınlarında araçtan indirildi. Çay ocağına sığınan S.G. kendisine yardım edilmesini istedi. Tanınmayacak halde olan S.G. daha sonra polis ekiplerince ambulansla Muradiye Devlet Hastanesi'ne getirildi. S.G. burada ilk müdahalesinin ardından yazılı ifade vermeden ayrıldı.

        Bursa polisi mobese kayıtlarından S.G.'nin bindirildiği otomobilin plakasını belirledi. Daha sonra araştırma yapan polis S.B.'yi döven kişinin olay sırasında otomobili kullanan 17 ayrı suçtan kaydı bulunan Remzi B. olduğunu ortaya çıkardı. Dün evinde gözaltına alınan Remzi B., ;ifadesinde suçunu itiraf etti. Sabaha karşı otomobili ile gezerken, ismini daha sonra S. olduğunu öğrendiği kadını ;yolda tekbaşına yürürken gördüğünü anlatan Remzi B., "Otomobilim ile yanında durdum. Gideceği yere bırakabileceğimi söyledi. Aracıma binip, eşiyle tartıştığını anlattı, iki şişe bira almamı istedi. Birayı alıp Küçükbalıklı Mahallesi'nde boş bir araziye gittik. içerken ;yakınlaşmak için yanına sokuldum. Beni, 'Siz erkeklerin tümü böylesiniz' diyerek beni itti. Sinirlendim. Bıçakla kalçasından çizdim sonra da feci şekilde dövdüm. Otomobilime bindirip Merinos'taki Bursaray ;istasyonunun önünde evine dönmesi için onu bıraktım. Sonra merak edip, öğrendiğim ;telefonundan arayarak sağlık durumunu sordum. Kendisine, 'Artık benim ablamsın. Öyle kalalım' dedim. Ama yakalandım" dedi.

        Polis merkezinde ifadesi alınan Remzi B., daha sonra cumhuriyet savcısının talimatıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ