Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa İçki parası tartışmasında arkadaşını tüfekle öldürdü

        Çorum’da 19 yaşındaki Mustafa Yıldız, içki parası nedeniyle tartıştığı aynı yaştaki arkadaşı Ekrem Ş., tarafından tüfekle vurularak öldürüldü.

        Olay Çorum’un Osmancık Caddesinde meydana geldi. Mustafa Yıldız, iddiaya göre arkadaşı Ekrem Ş. ile birlikte farklı otomobillere binerek art arda şehir turuna çıktı. Bir süre sonra Osmancık caddesindeki ışıklı kavşağa gelen Mustafa Yıldız ve Ekrem Ş., araçlarını durdurdu. Gençler içki parası nedeniyle tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Ekrem Ş., yanında bulunan tüfekle ateş ederek, araçtaki Mustafa Yıldız’ı boyun kısmından vurarak öldürdü, daha sonra da otomobiline binerek kaçtı. Silah sesini duyanlar durumu polise ve 112 acil servis ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, bölgede inceleme yaptı. Yıldız’ın cesedi otopsi yapılmak üzere Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

        MOBESEDEN YAKALANDI

        Polis, MOBESE kayıtlarından yola çıkarak cinayet şüphelisi Ekrem Ş.’yi kısa sürede yakaladı. Gözaltına alınan Ekrem Ş.’nin ifadesinde, "Mustafa Yıldız’ı ben öldürdüm. Yanımda kardeşim de vardı. Onun cinayetle hiçbir alakası yok. İçki aldık sonra da hesap yüzünden tartıştık. Sonrasını hatırlayamıyorum" dedi. Polis cinayetle ilgili çok yönlü soruşturmasını sürdürüyor.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ