Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa 2 kişi öldü 1 kişi yaralandı

        Tokat’ta tarla sulama sırası yüzünden çıkan tartışmada, birbirlerine tabanca ile ateş eden çiftçiler 52 yaşındaki Erol Çopur ile 50 yaşındaki Mustafa Arslan öldü, Erol Çopur’un oğlu 31 yaşındaki Eren Çopur ise yaralandı.

        Olay, sabah saatlerinde merkeze bağlı Aktepe köyünde yaşandı. Erol Çopur, oğlu Eren Çopur ile birlikte yonca dikili bulunan tarlasına çalışmaya gitti. Bu sırada aynı köyden Mustafa Arslan da kendi tarlasında çalışmaya başladı. bu sırada Kızık Köyü'nden gelen sulama kanalındaki suyun önce kullanımı konusunda 3 kişi arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Erol Çopur ile Mustafa Arslan yanlarında bulunan ruhsatsız tabancalar ile birbirlerine ateş açtı. Çıkan çatışmada Mustafa Arslan, Erol Çopur ve oğlu Eren Çopur yaralandı. Yarası hafif olan Eren Çopur, köylülerden yardım istedi.

        Olay yerine gelen gelen köylülerin araçlarla Gaziosmanpaşa Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırdığı Mustafa Arslan ile Çamlıbel Sağlık Ocağı’na götürülen Erol Çopur kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Eren Çopur ise Gaziosmanpaşa Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Olayın ardından köye jandarma ekipleri sevk edilirken, çatışmanın yaşandığı alana güvenlik şeridi çekildi, ekipler yonca dikili tarlada boş kovan aradı. Cumhuriyet Savcısı da olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ