Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Son 1 ayda İstanbul’da 3 sinemaya fuhuş baskını düzenleyen polis, bu kez Kartal’da bulunan Sinema 73’te 24 kişiyi seks yaptıkları gerekçesiyle gözaltına aldı.

        Eray EROLLU - AHT

        Son 1 ayda İstanbul’da 3 sinemaya fuhuş baskını düzenleyen polis, bu kez Kartal’da bulunan Sinema 73’te 24 kişiyi seks yaptıkları gerekçesiyle gözaltına aldı.

        İstanbul Asayiş ŞubeMüdürlüğü Ahlak Kumar Büro Amirliği’ne bağlı ekipler, Beyoğlu Hisar ve Şişli Rüya sinemaları’nın ardından önceki gece de Kartal’da bulunan Sinema 73’te ‘fuhuş yapıldığı’ ihbarını alınca hemen harekete geçti.

        10 sivil polis, 12 TL’lik biletlerden alarak sinema salonuna girdi. 100 kişilik sinema salonunda seks içerikli bir filmin gösterime girmesinin ardından içeridekilerin fuhuş yaptığı görüldü. Bunun üzerine polis, “Birbirine son 3 dakika” parolasıyla dışarıda bekleyen meslektaşlarına baskın için start verdi. İçeride bulunan 24 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar Zührevi Hastalıklar Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirildi.

        HIV VİRÜSÜ ÇIKMIŞTI

        İstanbul polisi, son bir ayda seks içerikli filmlerin oynatıldığı 2 sinemaya yaptığı baskında 60 erkeği eşcinsel ilişki yaşadıkları gerekçesiyle gözaltına almıştı. Gözaltına alınanlar arasında bulunan bir Alman ile birMeksikalı sınır dışı edilirken bir Türk’ün ise HIV pozitif virüsü taşıdığı ortaya çıkmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ