Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Kemer'de tünel içinde kaza: 4 yaralı

        Kaza, saat 07.50 sıralarında Antalya- Kemer Karayolu üzerindeki Adnan Sezgin Tüneli’nde meydana geldi. Kemer’de bir otelin personelini taşıyan 34 GK 5943 plakalı servis otobüsü sürücüsü Nevzat Demirtaş, tünel içinde sollama yaparken trafik nedeniyle ani fren yaptı. Bu sırada Veli Karacan, yönetimindeki 07 KCB 30 plakalı kamyonetin direksiyon kontrolünü yitirerek servis otobüsüne hızla çarptı.

        Kazada, takla atan servis aracında bulunan Raziye Rüzgar, Selda Kadıoğlu, Pınar Tekışık ve Havva Yeşil adlı otel çalışanları yaralandı. Olay yerine sevk edilen 112 Acil Servis ambulanslarıyla Akdeniz Üniversitesi Hastanesi ve Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edilen yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

        KİLOMETRELERCE KUYRUK OLUŞTU

        Tünel içinde meydana gelen kaza nedeniyle Antalya- Kemer yönünde kilometrelerce kuyruk oluştu. Kaza yapan araçların kaldırılması işlemi sırasında trafik tamamen kesilirken, Kemer bölgesindeki otellerde çalışan personeli taşıyan araçlar da gecikmeli olarak varış noktalarına ulaştı. Trafikteki gecikme nedeniyle otellerde de hizmet aksamaları yaşandığı belirtildi.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ