Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Trabzonspor taraftar aracı kaza yaptı

        Giresun'daki trafik kazasında, Ankara'da dün akşam Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası final maçından dönen bordo-mavili taraftarları taşıyan kamyonetin tıra çarpması sonucu 2 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

        Görele ilçesi Kumyalı Mahallesi'nde, Trabzon yönüne giden Ercan Mollahüseyinoğlu (23) yönetimindeki 61 FC 956 plakalı kamyonet, kontrolden çıkarak önünde seyreden 54 KR 433 plakalı tıra, ardından refüje çarptı.

        Kazada, kamyonette bulunan Şeref Vanlıoğlu (23) ve Sefer Köse (23) olay yerinde yaşamını yitirdi.

        Yaralanan kamyonet sürücüsü ile Engin Albayrak (23), Fatih Kalyon (23) ve Eyüp Vanlıoğlu (23) ise kentteki çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı.

        Kamyonettekilerin, dün akşam Ankara 19 Mayıs Stadı'nda Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası final maçını izledikten sonra Trabzon'a gitmekte oldukları öğrenildi.

        TRABZONSPOR KULÜBÜNDEN AÇIKLAMA

        Trabzonspor Kulübü, iki taraftarın ölmesi, dördünün de yaralanması dolayısıyla acılarının büyük olduğunu bildirdi. Trabzonspor Kulübü'nden yapılan açıklamada, Fenerbahçe ile akşam Ankara'da oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçından dönen taraftarı taşıyan aracın, Giresun'un Görele ilçesinde kaza yapması dolayısıyla iki taraftarın öldüğü, dört taraftarın yaralandığı haberinin büyük üzüntüyle öğrenildiği belirtilerek, şunlar kaydedildi:

        "İki taraftarımızın ölmesi, dördünün de yaralanması dolayısıyla acımız büyük. Kazada hayatını kaybeden 23 yaşındaki taraftarlarımız Şerafettin Vanlıoğlu ve Sefer Köse'ye yüce Allah'tan rahmet, yaralanan Engin Albayrak, Fatih Kalyon, Eyüp Vanlıoğlu ve Ercan Mollahüseyinoğlu'na geçmiş olsun. Hayatını kaybeden taraftarlarımızın ailelerine, sevenlerine ve camiamıza başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz."

        AA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ