Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa AK Parti ilçe binasında yangın!

        Taksim Gezi Parkı eylemine destek amacıyla Ankara, İzmir ve Adana'da toplanan gruplara müdahale etti. İzmir'de süren Gezi Parkı protestolarında Karşıyaka AK Parti ilçe binasına yanıcı madde isabet etti..

        İzmir’de Basmane Meydanı’ndaki göstericiler polisin biber gazı ve su sıkarak müdahalede bulunması sonrası yeniden Gündoğdu Meydanı’na yöneldi.

        Polis peşlerinden koşup yakaladığı eylemcilerden bazılarını gözaltına alırken, coplu müdahalede de bulundu. Bazı çevik kuvvet polislerinin sahilde oturan genç kızların saçını da çektiği görüldü. Gündoğdu Meydanı’nda çatışmaların yaşanması üzerine göstericilere destek verenlerin sayısı arttı, saat 18.30 sıralarında 10 bine yaklaştı.

        İzmir'de Gündoğdu Meydanı'nda eylemlerini sürdüren topluluktan bir grup, yeniden, polis ekiplerinin bulunduğu Basmane Meydanı'na doğru yürüyüşe geçti..Polis Alsancak' a doğru ilerlemelerine izin vermedeği gruba müdahale etti. Göstericilerle polis arasındaki gerginlik sürüyor..

        AK PARTİ İLÇE BİNASINDA YANGIN

        AK Parti Karşıyaka İlçe binası önünde toplanan bir grup da protestoda bulundu. Buradaki eylemciler binayı ateşe verdi. Polis ekipleri doğalgazı kestirip, itfaiyeden yardım istedi. İtfaiye ekipleri yangını söndürdü. AK Parti ilçe binasının altında ve yan tarafındaki banka şubelerinin de camları kırıldı.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ