Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Adliyede kan döküldü

        Bursa'da hapis yerine kamuda çalışma cezası verilen bir kişi, hakkındaki tedbir kararı kalkar kalmaz karısı ile cinsel ilişkiye girdiğini ileri sürdüğü adamı öldürmek için bıçakla adliyeyi bastı. Karnına ve bacağından aldığı darbelerle kanlar içinde kalan adamı ölümden polis kurtardı.

        Edinilen bilgiye göre olay, merkez Osmangazi İlçesi Uluyol Caddesi'nde bulunan ve icra müdürlüklerinin faaliyet gösterdiği Bursa Adliyesi ek hizmet binasında meydana geldi.

        Denetimli Serbestlik Yasası gereği hapis yerine verilen kamuda çalışma cezasını dün tamamlayan İ.K. (30), iddiaya göre evine gittiğinde karısının yine kendisi gibi icra müdürlüğünde çalıştırılan arkadaşı O.N. (29) ile ilişkisi olduğunu öğrendi. İki arkadaş, bu yüzden birbirlerine gün boyu tehdit mesajı attı.

        Öfkesine hakim olamayan İ.K., yanına aldığı bıçakla adliyeyi bastı. Diğer memurların şaşkın bakışları arasında bıçağını çıkartan şüpheli, "Sen benim karımla nasıl ilişkiye girersin?" diye bağırıp bıçağını arkadaşının karnına sapladı. Bacağı ve karın boşluğuna aldığı bıçak darbeleriyle yaralanan O.N.'yi ölümden, binada görevli polis memuru kurtardı. Elindeki bıçağı aldığı saldırganı etkisiz hala getiren polis memuru, kanlar içinde kalan O.N. için de ambulans çağırdı. Ayağına tampon yapılan yaralı O.N., olay yerine gelen ambulansla Bursa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

        Şüpheli ise ifadesi alınmak üzere önce adliye karakoluna ardından da cinayet masası ekiplerine teslim edildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ