Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika Bakan Eroğlu'ndan 'en hızlı gelen vali' esprisi

        Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, helikopterle geldikleri Antalya'nın Kaş İlçesi'nde kente yeni atanan Vali Sebahattin Öztürkü, 'ilçeye en hızlı gelen vali' esprisiyle tanıttı.

        Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Antalya'nın Kaş İlçesi'ni ziyaret etti. Bakan Eroğlu'na Vali Sabahattin Öztürk, AK Parti Antalya milletvekilleri Menderes Türel ve Sadık Badak eşlik etti. Helikopterle ilçeye gelen Bakan Eroğlu ve beraberindekileri, Kaş Kaymakamı Selami Kapankaya, Jandarma Komutanı Kıdemli Üsteğmen Murat Aydın, Kaş Belediye Başkanı CHP'li Abdullah Gültekin, AK Parti İlçe Başkanı Mutlu Ulutaş ve vatandaşlar karşıladı.

        Cumhuriyet alanındaki bir kahvede vatandaşlarla sohbet eden Bakan Eroğlu, Antalya'nın şimdiye kadarki en büyük yatırımı olan üç tesisin açılışı ve 15 dev tesisin temelini atacaklarını söyledi. 18 tesisin toplam maliyetinin 334 milyon TL olduğunu belirten Bakan Eroğlu, "Antalya Antalya olalı böyle bir yatırım görmedi" dedi.

        Son 5 ayda 49 müjdeyle Antalya'ya geldiklerini vurgulayan Bakan Eroğlu, "Bu yatırımların toplam maliyeti ise 1 milyar 117 milyon TL'dir. Antalya için çok büyük düşünüyoruz. Antalya için baraj, gölet, içme suyu, ağaçlandırma ne gerekiyorsa yapacağız" dedi.

        Konuşmasının ardından Bakan Eroğlu, kente yeni atanan Vali Sabahattin Öztürk'ü Kaşlılarla tanıştırdı. Vali Öztürk için 'Kaş'a en hızlı gelen vali' diye espri yapan Bakan Eroğlu'na, Vali Öztürk de "Evet, helikopterle geldik" karşılığını verdi.

        Bakan Eroğlu, Kaş programının ardından helikopterle Antalya'ya döndü.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ