Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika Ordu Belediye Başkanı Torun: Şahin'in adaylığı farketmez

        Ordu Belediyesi seçimlerini iki dönemdir kazanan CHP’li Belediye Başkanı Seyit Torun, Büyükşehir Belediyesi’ni kazanmak için iddialı olduğunu belirtti.

        İçişleri Eski Bakanı İdris Naim Şahin’in isminin AK Parti’den Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı için geçtiği iddialarını da değerlendiren Başkan Torun,, "İdris Naim Şahin’in AK Parti’nin adayı olması bizim için farketmez" dedi.

        2004 ve 2009 yerel seçimlerine DSP’den katılarak Ordu Belediye Başkanlığı’nı üst üste iki kez kazanan, 2011 yılında CHP’ye katılan Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun, Ak Parti’ye karşı bu kez de Büyükşehir Belediyesi için mücadele verecek.

        AK Parti’nin Ordu’da iki kez belediye seçimlerini kaybettiğini hatırlatan Başkan Torun, Ordu Büyükşehir Belediyesi için İçişleri eski Bakanı AK Parti Ordu Milletvekili İdris Naim Şahin’in aday gösterilebileceğine dikkat çekti.

        İsimlerin kendileri için farketmediğini, yaptıkları hizmetleri anlatarak AK Parti’ye karşı bu seçimleri yine kazanacağını iddia eden Seyit Torun, "İdris Naim Şahin aday olabilir. Sonuçta herkesin aday olma hakkı var. Biz kimin aday olacağına bakmıyoruz. Sonuçta Adalet ve Kalkınma Partisi tabii ki seçimlere kendilerince güçlü bir adayla girecekler ve seçimi kazanmak içinde mücadele verecekler. Bunun ismi ne olursa olsun biz kendimizi biliyoruz" dedi.

        Hizmetle göreve devam etmek istediğini de belirten Başkan Torun, "Sonuçta Ordu halkıyla doğusuyla batısıyla, kuzeyiyle güneyiyle kucaklaşarak Ordu’ya yapacağımız hizmetleri paylaşarak daha iyi hizmet vermenin yollarını onlara anlatarak devam edeceğiz. Yoksa biz isimler üzerinde durmuyoruz. Bunun adı ne olursa olsun, görevi yetkisi ne olursa olsun bizim için farketmez" diye konuştu.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ