Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Güvenlik İsmet Yılmaz: Adalete güveniyoruz

        Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Ergenekon Davası'na ilişkin, "Milletin adalet terazisi, vicdanı incinmezse biz inşallah sıkıntılı bir dönemi atlatmış olacağız. Biz adalete güveniyoruz. İnşallah hayırlı olur diyoruz" dedi.

        Yılmaz, Kars Valisi Eyüp Tepe, AK Parti Kars milletvekilleri Ahmet Arslan, Yunus Kılıç ve Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş ile restorasyonu tamamlanan butik oteli gezdi.

        Daha önce hekimevi olarak kullanılan otelin restorasyonunu yapan yüklenici firmanın sahibi Abdurrahman Alınak'tan çalışmalar hakkında bilgi alan Yılmaz, beraberindekilerle burada fotoğraf çektirdi.

        Kentten ayrılmak üzere havalimanına geçen Bakan Yılmaz, bir gazetecinin "6 yıldır süren Ergenekon Davası'nın son duruşması bugün yapılacak. İçinde yargılanan askerler de var. Bundan sonra ne olacak?" şeklindeki sorusunu "Dünyayı ayakta tutan adalettir. Milletin adalet hissi sarsılmasın o yeter. Eğer sarsılırsa o sıkıntı olur ki bu yarayı hiçbir zaman kapatamadık. Bir Yassıada davalarında adalet şaştı, millet bir daha unutmadı onu. Şimdi herkes, 'O bölümü hataydı' diyor. Herkes kabul ediyor" şeklinde cevapladı.

        Bu konuda adaletin şaşmaması gerektiğine dikkati çeken Yılmaz, "Milletin adalet terazisi, vicdanı incinmezse biz inşallah sıkıntılı bir dönemi atlatmış olacağız. Biz adalete güveniyoruz. İnşallah hayırlı olur diyoruz. Bizim sözümüz oydu. Kendinize yapılmasını istemediğiniz şeyleri başkalarına da yapmayın. Adalet yerini bulursa bu Türkiye'nin önünü açar. Umutluyuz. İnşallah milletimiz için adaletli bir karar çıkacaktır diye bekliyoruz" diye konuştu.

        AA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ