Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa İki ünlü daha gözaltına alındı!

        SONER KOCER-AHT

        Uyuşturucu operasyonu kapsamında Rıza Kocaoğlu ve yönetmen Uluç Bayraktar Atatürk Havalimanı'nda gözaltına alındı.

        Aralarında Kenan İmirzalıoğlu, Engin Altan Düzyatan, Özge Özpirinçci, Nehir Erdoğan, Sarp Apak gibi isimlerin bulunduğu ünlü isimlerin gözaltına alındığı uyuşturucu operasyonunda dün ikinci dalga geldi. Narkotik Polisi, ilk operasyonda haklarında gözaltı kararı olan ancak İngiltere'de bulunan oyuncu Rıza Kocaoğlu ve yönetmen Uluç Bayraktar'ı dün Atatürk Havalimanı'nda gözaltına aldı.

        İstanbul Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri 5 Ağustos'ta İstanbul ve 5 ilde uyuşturucu satıcıları ile kullanıcılarına yönelik düzenlediği operasyonda 50 kişiyi gözaltına aldı. 26 ünlü ismin de gözaltında alındığı operasyonda 5 şüpheli ise yurt dışında oldukları için yakalanamadı. Haklarında gözaltı kararı bulunan ancak İngiltere'de oldukları belirlenen oyuncu Rıza Kocaoğlu ile "Karadayı' ve "Ezel' gibi dizi filmlerin yönetmenliğini yapan Uluç Bayraktar, dün sabah dönüş uçağından indikleri Atatürk Havalimanı'nda gözaltına alındı.

        2 ünlü isim, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi.

        Ardından da kan ve kıl örneklerinin alınması için Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi.

        BERRAK TÜZÜNAĞAÇ DA ARANANLAR ARASINDA

        Uyuşturucu operasyonunda adı geçen Berrak Tüzünataç'ın da yurt dışından dönüşte ifadesine başvurulacağı bildirildi.

        19 KİŞİ SERBEST BIRAKILDI

        İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin geçen hafta sokakta uyuşturucu satan kişilere yönelik İstanbul merkezli 5 ilde düzenlediği operasyonlarda, aralarında Kenan İmirzalıoğlu, Engin Altan Düzyatan, Özge Özpiriçci gibi oyuncular ile sanatçıların da bulunduğu 48 kişi gözaltına alınmıştı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcıvekilliği tarafından şüphelilerden 27'si tutuklanması talebiyle mahkemeye sevk edilirken, Kenan İmirzalıoğlu, Engin Altan Düzyatan, Özge Özpirinçci, Nehir Erdoğan ve Ersin Korkut'un da aralarında bulunduğu 21 kişi serbest bırakılmıştı. Mahkeme, ifadesini aldığı 27 kişiden 15'inin tutuklanmasına karar vermişti. Operasyon kapsamında Eray Özbal, Ahmet Sağlam, Ahmet Çardak, Zeki Yalçın, Abdülrezzak Şin, İbrahim Bayraktar, Recep Davulcu, Ahmet Yılmaz, Nusret Aldemir, Özhan Binici, Murat Yaşar, Cemil Zirek, Burhan Albayrak, Cihan Güçlü ve Mustafa Çardak "uyuşturucu ticareti yapmak" suçundan tutuklanmıştı.Mehmet Erdem ve Sarp Apak gibi isimler ise 50'şer bin TL kefaletle serbest kalmıştı.Tutuklanan Eray Özbal'ın Cihangir'deki evinde hint keneviri yetiştirdiği ortaya çıkmıştı

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ