Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika CHP'de toplu istifa şoku!

        Mardin,'in Midyat İlçesi'ne bağlı Söğütlü Beldesi'nin CHP Belde Başkanı Ahmet Kılıç ve 35 kişilik yönetim kurulu üyesi, partilerinden istifa ettiklerini açıkladı. CHP'den topluca istifa ettiklerini belirten Kılıç, AK Parti'ye katılacaklarını söyledi.

        Midyat'a bağlı Söğütlü Beldesi'nde bulunan CHP belde binası yapılan basın açıklaması ile CHP'den istifa ettiklerini duyuran Belde Başkanı Ahmet Kılıç, alkışlar eşliğinde parti tabelasını söktü.

        CHP'den toplu istifa ettiklerini açıklayan Kılıç, "Bugün 17 yıldır temsil ettiğim CHP Söğütlü Belde Teşkilatı'ndan, 35 kişilik yönetim kurulu üyelerimle birlikte istifa ettiğimi herkese açıklıyorum. Bundan sonra AK Parti'de siyaset yapacağım. Çok sevdiğim arkadaşım, dostum Gelinkaya Belde Belediye Başkanı sayın Mehmet Aksöz'ün, AK Parti'den Midyat Belediye Başkanlığı aday adaylığını da yürekten destekliyorum. Artık onun yanında, hizmet için AK Parti'deyim. İstifa dilekçemi de yarın takdim edeceğim" dedi.

        Tabelanın sökülmesinin ardından Gelinkaya Belediye Başkanı Mehmet Aksöz, Acırlı Beldesi Belediye Başkanı Hasan Pala ve Yolbaşı Belde Belediye Başkanı Siraç Çavğa, AK Parti'ye katılma kararı alan Ahmet Kılıç'ı tebrik etti.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ