Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Güvenlikler evire çevire dövdü!

        Şanlıurfa'da 13 bin lira imar cezasını ödemediği için sahip olduğu aracı haczedilen 42 yaşındaki Necmi Urmak, belediye önünde Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba'nın aracının önünü kesmeye kalkışınca özel güvenlik görevlileri müdahale etti. Arbedede, özel güvenlik görevlilerinin yumruklarına hedef olan Urmak yaralandı.

        Olay, öğle saatlerinde Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan Şanlıurfa Belediye binası protokol girişinde meydana geldi. Kentte esnaflık yapan Necmi Urmak'a, yaptırdığı bir inşaatta imara aykırı davrandığı gerekçesiyle para cezası kesildi ve ödeme yapmayınca da sahibi olduğu araç haczedildi ve otoparka çekildi. Bunun üzerine sinirlenen Urmak, konuyu görüşmek için Belediye Başkanı AK Partili Ahmet Eşref Fakıbaba'nın yanına gitti. Urmak, yoğun programından dolayı görüşemediği Fakıbaba'nın çıkışını bekledi. Belediyeden çıkan Fakıbaba'nın bindiği makam aracının önünü keserek görüşmek isteyen Urmak'a özel güvenlik görevlileri müdahale etti. Fakıbaba'nın içinde bulunduğu araç belediyeden ayrılırken, Urmak ile kendisini engelleyen güvenlik görevlileri arasında tartışma çıktı.

        HASTANELİK OLDU

        Tartışmanın, kısa sürede büyüyerek kagaya dönüşmesi üzerine Urmak, 4 özel güvenlik görevlisinin yumruklarına hedef oldu. Yüzüne aldığı yumruklar ile kanlar içerisinde kalan Urmak, olayı gören vatandaşlar tarafından kurtarıldı. Vatandaşların ihbarıyla olay yerine gelen polisler, Urmak'ı ambulansla belediye yakınındaki özel hastaneye gönderdi. Dayak yediğini söyleyen Urmak ile arbede sırasında kendilerinin de dövüldüğünü ve gömleklerinin yırtıldığını söyleyen özel güvenlik görevlileri birbirlerinden şikayetçi oldu. Özel güvenlik görevlileri ile Urmak'ın ifadesine başvuran polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

        Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba'nın yorum yapmadığı olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ