Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika Çankaya'dan sürpiz aday!

        CHP eski Ardahan Milletvekili, TRT ses sanatçılarından Faruk Demir, Çankaya Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğunu açıkladı.

        Parti Meclis Üyesi ve ses sanatçısı Faruk Demir, bugün Ardahan CHP İl Başkanlığında bir basın toplantısı düzenledi. Çankaya Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğuna dikkati çeken Faruk Demir, "Çankaya'da bir seçim değil adeta bir atama yapılmaktadır. Ben ya da kim olursa olsun. Parti kimin adaylığına karar verirse o, o gün belediye başkanıdır. Bize en yakın olan AK Parti ile aramızda neredeyse yüzde 80'lik bir makas var. Bu farkın kapatılması mümkün değil. Gerçekçi olmak gerekirse, bizim Sultanbeyli'nde bu makası kapatmamız ne kadar zor ise, AK Parti veya her hangi bir partinin Çankaya'da CHP ile olan makası kapatması rakamsal olarak imkansız. Bizde bu anlamda adaylığımızı açıklıyoruz.

        Faruk Demir'in aday olduğu taktirde, CHP seçimi yüzde 80 ile alacak. Aday adaylığımı Ardahan'da açıklamaktan mutluluk duyuyorum. Bölgemizdeki CHP teşkilatlarından aday adaylığım süresince destek bekliyorum" diye konuştu.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ