Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Uşak'ta korkutan yangın

        Uşak'ın Banaz İlçesi'nde, henüz belirlenemeyen bir nedenle bir evde başlayan ve bitişiğindeki diğer eve de sıçrayan yangında dumandan 6 kişi etkilendi. İtfaiyenin söndürdüğü alevlerden 1 traktör zarar gördü, 2 inek telef oldu.

        İlçeye bağlı Derent Köyü'nde oturan Orman İşletme Müdürlüğü'ne bağlı yangın ekibinde görevli olan Mustafa Uludağ'a ait evde, henüz belirlenemeyen bir nedenle, dün saat 21.00 sıralarında yangın çıktı. Evde kimsenin olmadığı sırada başlayan yangın bitişikteki Selver Yurtakan'a ait eve de sıçradı. Yangına ihbar üzerine Uşak Belediyesi ve Banaz Belediyesi'ne ait itfaiye ekipleri ile Orman İşletme Müdürlüğü'ne ait çok sayıda arazöz müdahale etti. Olası bir yaralanma ve zehirlenme ihtimaline karşı sağlık ekipleri çağrıldı. Köylülerin de destek verdiği çalışmalar sonucunda yangın yaklaşık bir saatte söndürüldü.

        Dumandan etkilenen çevredeki 6 kişi ambulanslarla Banaz Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yangında 2 ev kullanılamaz hale geldi, bir traktör yandı ve 2 inek telef oldu. jandarma ve itfaiye ekipleri yangının çıkış nedenini belirlemek için çalışma başlattı.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ