Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Masajcılar fena faka bastı!

        MUSTAFA ŞEKEROĞLU - AHT

        Kartvizitlerini araç camlarına koyarak veya sıkışan trafikte araçlara dağıtarak müşteri çekmeye çalışan sözde masajcılar bu kez fena çarpıldı! Kadıköy’de Asayişten Sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcısı Yener Ülgütol’e, trafikte genç bir kız tarafından “Güzel kızlarla masaj keyfi” yazılı kartvizit verildi.

        8 AY TAKİP EDİLDİ

        Ülgütol, kartviziti, kendisine bağlı Ahlak ve Kumar Büro Amirliği’ne vererek karttaki salonların araştırılmasını istedi. Yapılan incelemede masaj salonlarında fuhuş yapıldığı anlaşıldı. İstanbul’un birçok yerinde bulunan masaj salonlarının sahibinin aynı kişi olduğu bilgisini elde eden polis, savcılığın talimatıyla teknik ve fiziki takip başlattı. 8 ay süren takibin ardından polis, maliye ve SGK görevlileriyle birlikte geniş çaplı operasyon düzenledi. Kadıköy, Maltepe ve Avcılar'da düzenlenen operasyonda, 39’u fuhuş yaptırılan kadın olmak üzere 52 kişi gözaltına alındı. Yapılan soruşturmada masaj salonları ile ilgili çok ilginç ayrıntılar ortaya çıktı.

        FUHUŞ BARONU

        Soruşturmada 9 masaj salonunun sahibinin, fuhuştan sabıkalı Hakan A. adlı kişi olduğu ortaya çıktı. Zanlının, daha önce Şişli’de 4 tane masaj salonu işlettiği ve polisin baskınları yüzünden kapatarak başka ilçelere açtığı belirtildi.

        Hakan A.’nın bazı özelmüşterilerin evlerine de kadın servis ettiği belirlendi. Hakan A.’nın sevgilisini bile fuhuşa yolladığı ortaya çıktı.

        Masaj salonlarından birinde sadece kadınlara hizmet veren lezbiyen masözler olduğu anlaşıldı. Hatta evlere lezbiyen hizmeti de vermişler.

        TECAVÜZ VE ZORLA SENET

        Masaj salonlarında çalışan masöz kadınlardan E.P., Hakan A.’nın kendisine tecavüz edip zorla senet imzalatıldığını ve borçlarına karşılık fuhuş yaptırıldığını iddia etti. Bir başka kadın S.Y. de kendisine zorla senet imzalattırılarak borçlandırıldığını söyledi.

        Salonlarda müşterilere sadece kadın değil uyuşturucu haplar da satıldığı belirlendi.

        Baskınlara katılan maliye ve SGK görevlileri de, usulsüz işlemleri belirleyerek, belge topladı, zabıt tuttu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ