Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Canan Karatay'ı dolandıranlar ilkokul mezunu çıktı!

        Ünlü diyetisyen Prof. Dr. Canan Karatay'ın 110 bin lirasını dolandıran iki zanlının, ilkokul mezunu olduğu ortaya çıktı.

        "Karatay Diyeti" kitabıyla tanınan ünlü diyetisyen Prof. Dr. Canan Karatay 30 Ekim günü telefonda kendisini savcı ve polis olarak tanıtan kişiler tarafından 110 bin lira dolandırılmıştı. Karatay'ın dolandırıldığı, Adana Emniyet Müdürlüğü'ne gelen bir ihbar üzerine İstanbul polisinin harekete geçip Karatay'ın para bıraktığı yere gidip paraları alan Ahmet Ö. (33) ile Mehmet K.'nin (23) paralarla birlikte yakalanmasıyla ortaya çıkmıştı.

        Karatay dolandırıldığını polisin paraları aldıktan sonra kendisini emniyete çağırmasıyla öğrenmiş ve sonrasında yaptığı açıklamada, "Nasıl dolandırıldım anlayamadım. İnsanı telefonda adeta hipnotize ediyorlar. Ne derlerse yapıyorsunuz. Devletle birlikte gizli bir operasyonun içinde olmak da beni heyecanlandırdı" demişti. Olaydan sonra Karatay zanlılardan şikayetçi olmuş, zanlılar da çıkarıldıkları mahkemece tutuklanmıştı.

        Yapılan araştırmada Karatay'ın "Telefonda adete hipnotize ediyorlar" dediği kişilerin ilkokul mezunu olduğu ortaya çıktı.

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ