Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Kızına ormanda bakirelik testi yapmak istedi

        Ali ZENGİN/AHT

        Trabzon’da 22 yaşındaki kızının cep telefonunda çıplak fotoğraflarını gören baba, “Senin bakirelik testini ben yapacağım” diye ormana götürdü. Kız kimlik kontrolü yapan jandarmaya şikâyet etti. Baba tutuklandı.

        Trabzon'da geçtiğimiz cumartesi gece 22.00 sıralarında şehre 13 kilometre uzaklıktaki Mağmat Boğazı’ndaki ormanlık alanda bir araçtan şüphelenen jandarma, kimlik kontrolü yapmak istedi. Araçta bulunan 22 yaşındaki genç kız İ.K., babasından şikâyetçi oldu. Kızının şikâyeti üzerine araçta bulunan baba K.K. (50) karakola götürüldü. İ.K., jandarmada verdiği ifadede babası K.K.’nın cep telefonunu karıştırdığını belirterek şöyle konuştu: “Cep telefonumda çıplak fotoğraflarımı görünce çılgına döndü. Bana hakaret ve tehdit etmeye başladı. ‘O zaman sen bakire değilsin’ diye suçlamalara başladı.

        ŞİKÂYETÇİ OLDU

        Ben de ‘İstersen bir doktora gidip bakirelik testi yaptıralım’ dedim. Bana inanmadı. Beni gece otomobile bindirdi. Ormanlık alana çektiği otomobilin içerisinde tehdit ve hakaretlerde bulundu. ‘Senin bakirelik testini ben yapacağım’ diye tehdit etti. Kendisinden şikâyetçiyim.”

        TUTUKLANDI

        Trabzon Ortahisar İlçe Jandarma Komutanlığı’na götürülen baba K.K., öz kızına cinsel taciz, tehdit ve hakaret iddiasıyla sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ