Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Adana'da 15 dakika ara ile iki infaz

        Neşet KARADAĞ / ADANA (AHT)

        Adana'da 15 dakika ara ile kafalarına sıkılan kurşunla öldürülen aile hekimi Cengiz Ünal (43) ile evinde cesedi bulunan Semra O.'nun (34) yasak aşk kurbanı oldukları iddia edildi. Ölenlerin birbirleriyle 52 kez telefonla görüşüp 67 kez mesajlaştıkları saptanırken, polis kayıp olan Semra O.'nun kocasını zanlı olarak arıyor.

        Narlıca Aile Sağlığı Merkezi'nde aile hekimi olarak görev yapan Dr. Cengiz Ünal, önceki akşam mesai çıkışı yıkanması için bıraktığı otomobilini almak için oto yıkamacıya doğru yürümeye başladı. Bu sırada motosikletli bir kişi durup, Dr. Ünal'ın kafasına 3 el ateş edip kaçtı. Dr. Ünal kanlar içinde yere yığılırken, 15 dakika sonra bu kez olay yerine 500 metre uzaklıkta 3 katlı evin 2. katından silah sesleri gelmeye başladı. Silah seslerine koşanlar 3 çocuk annesi Semra O.'yu kafasına 5 el ateş edilerek öldürülmüş halde bulup polise haber verdi.

        MOTOSİKLET BULUNDU

        Cinayetlerin işlendiği bölgeyi kordon altına alan polisler, doktoru öldüren zanlının kullandığı motosikleti, öldürülen kadının evinin yanındaki evin duvarının dibinde buldu. Ayrıca, her ikisinin de 7.65 milimetre çapındaki kurşunlarla öldürüldüğü belirlendi.

        Öldürülen doktor ile kadının, cep telefonlarında yapılan incelemede ise her ikisinin de son 10 gün içinde birbirleriyle 52 kez görüşme yaptıkları ve 67 kez de mesajlaştıkları ortaya çıktı. Semra O.'nun, Dr. Ünal'ın diş hekimi olan babasının yanında çalıştığı da belirlendi.

        Öldürülen Semra O.'nun yakınlarıyla yapılan görüşmelerde ise eşi M.N.O.'nun, Dr. Ünal'ın öldürülmesinden hemen sonra eve gelip, 17 yaşındaki kızına, "Sen teyzenlere çık, annenle konuşacaklarım var" dediği ve ardından silah sesleri geldiği, dışarı çıktıklarında M.N.O.'yu kaçarken gördüklerini söyledikleri belirtildi.

        AYNI MEZARLIKTA TOPRAĞA VERİLDİLER

        Dr. Ünal'ın cenazesi, yapılan otopsinin ardından Adana Adli Tıp Kurumu'ndan alınıp Halk Sağlığı Müdürlüğü'ne götürüldü. Yapılan tören sırasında doktorun İngilizce öğretmeni eşi Fatma Ünal, "Ben şimdi onsuz ne yapacağım" diyerek ağladı. Dr. Ünal, törenin ardından Kabasakal Mezarlığı'nda toprağa verildi. Semra O.'nun cenazesi de yakınlarınca alınıp aynı mezarlıkta defnedildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ