Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, nikah şahidi oldu

        AHMET ÜNSAL / MANİSA (AHT)

        Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Manisa'da Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) İcra Kurulu Üyesi ve Profesyonel Kurul Başkanı Arif Koşar'ın oğlu İsmail Burak Koşar'ın nikah törenine katıldı. Arınç, genç çiftlere evlilik cüzdanını verirken, "Ben Başbakan'ın aksine hayırlı evlatlar dünyaya getirsinler diyorum. Fazla sayılara takılı kalmamak gerekir çünkü her geçen gün sayıda artış oluyor" dedi.

        Manisa Anemon Otel'de düzenlenen nikah töreninde İsmail Burak Koşar ile Tuğba Divrik'in nikah şahitliğini Başbakan Yardımcısı Arınç ve TFF Başkanı Yıldırım Demirören yaptı. Çiftin nikahını ise Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün kıydı. Nikaha Manisa AK Parti Milletvekilleri Uğur Aydemir, Muzaffer Yurttaş, Selçuk Özdağ, CHP'den Hasan Ören, Özgür Özel, CBÜ Rektörü Mehmet Pakdemirli, Tugay Komutanı Yavuz Ekrem Arslan katıldı.

        "SANA HASAT ZAMANI OY OLARAK DÖNERDİ"

        Nikahta İsmail ve Tuğba Koşar çiftinin evlilik cüzdanları vermeden önce söz alan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, "Belediye Başkanımız nikah kıymakta Türkiye'de ilk üç'e girer. Yalnız bakıyorum ki ben 5 yıldır Manisa'ya gidip geliyorum ilk defa başkanımızı nikah kıyarken gördüm. Hatta çok yakınının bile nikahını kıymadığını da biliyorum. Ancak bu gece bir ilki yaşatarak nikahı kıydı, herhalde Arif Koşar'ı çok sevdiği içindir. Fakat şunu da söylemeden edemeyeceğim belediye başkanımız nikah kıyma konusunda son üç aylık viraja girince hızlandı. Yalnız bu nikahları göreve geldiğin günden bu yana kıysaydın bunlar sana hasat zamanı oy olarak dönerdi" dedi.

        "SAYILARA TAKILI KALMAMAK GEREKİR"

        Öte yandan Bülent Arınç, genç çiftlere evlilik cüzdanını verirken, "Ben Başbakanın aksine hayırlı evlatlar dünyaya getirsinler diyorum. Fazla sayılara takılı kalmamak gerekir çünkü her geçen gün sayıda artış oluyor" dedi. Arınç ve eşi Münevver Arınç'ta İsmail ve Tuğba Koşar çiftinin tebrik edip takıları taktı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ