Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Başbakan'ı karşılamaya giden partililerin otobüsü kaza yaptı

        İzmir'e gelecek Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı karşılamak üzere Burdur’dan yola çıkan içinde, Burdur Belediye Başkanı AK Parti’li Sebahattin Akkaya (62) ve eşi Şevkiye Akkaya’nın (55) da bulunduğu otobüs Aydın’ın Nazilli İlçesi çıkışında bir otomobille çarpıştı.

        Başkan ve eşi ile partililerin bulunduğu otobüste hafif hasar oluşurken otobüstekiler kazayı yara almadan atlattı. Otomobildeki üç kişi hafif yaralandı.Burdur AK Parti İl Başkanı İbrahim Ekici ile partililer, İzmir’e gidecek olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı karşılamak için bugün saat 06.30’da otobüsle yola çıktı. Burdur Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya ve eşi Şevkiye Akkaya da makam otomobili ile konvoya katıldı. Başkan Akkaya ile eşi, Isparta’nın Keçiborlu İlçesi yakınlarında makam otomobilinden inip partililerin bulunduğu İsmail Soylu (56) yönetimindeki 15 SD 772 plakalı otobüse bindi. Otobüs, Nazilli çıkışındaki Uğur Soğutma Kavşağı’nda, saat 10.00 sıralarında, hastaneye giden Hayrettin Akkaya (74) yönetimindeki 09 SE 910 plakalı otomobille çarpıştı. Kırmızı ışık ihlali yaptığı iddia edilen sürücü Hayrettin Akkaya ve yanındaki Nazife Akkaya (65) ile otomobilde bulunan Nesrin Seren (58) hafif yaralandı. Otobüste ise maddi hasar oluştu. Yaralılar ambulanslarla Nazilli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

        PARTİLİLER MİNİBÜSLE İZMİR’E GİTTİ

        Kazanın ardından, Başkan Sebahattin Akkaya ile eşi Şevkiye Akkaya makam otomobiline binip İzmir’e doğru yola çıktı. Partililer ise otobüsün hasar görmesi nedeniyle çağırılan minibüsle İzmir’e hareket etti. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ