Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika AK Partili Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba'yı ağlatan oyun

        Şanşıurfa'da, sahnelenen 'Keşanlı Ali Destanı' adlı tiyatro oyunu izleyen AK Partili Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, oyuncuları kutlamak için çıktığı sahnede duygulanıp ağladı.

        Haldun Taner'in yazdığı 'Keşanlı Ali Destanı' adlı tiyatro oyunu 27 kişilik Şanlıurfa Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncuları tarafından iki perde halinde sahnelendi. Şair Nabi Kültür Merkezi’nde sahnelenen oyuna Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba ile çok sayıda izleyici katıldı. Keşanlı Ali Destanı oyunu dikkatlice izleyen Fakıbaba duygulandı. Oyun bitiminde sahneye çıkan Fakıbaba, oyuncuları tek tek kutlayarak onlara sarıldı.

        Oyundan çok etkilendiğini ifade etmek için mikrofonu elline alan Fakıbaba, birkaç kelime konuştuktan sonra kelimeler boğazına düğümlenince gözyaşlarına boğuldu. Daha fazla konuşamayan Fakıbaba arkasını dönüp hızla sahneden indi. Kendilerine hep destek çıkan Başkan Fakıbaba’ya yönetmenliğini Abdülkadir Kırıcı’nın yaptığı Keşanlı Ali Destanı oyuncaları uzun süre sevgi gösterisinde bulundu.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ