Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Cübbeli Ahmet Hoca: Allah Türkiye için hayırlısını versin!

        Kamuoyunda 'Cübbeli Ahmet Hoca' olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, yargılandığı dava için İstanbul Adalet Sarayı'na geldi. Adliye çıkışında kendisine gündemi soran gazetecilere Ünlü, "Gündemden haberim yok. Kendi hastalıklarımla uğraşıyorum. Allah Türkiye için ne hayırlıysa onu versin!" dedi.

        İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın duruşmasına tutuksuz sanıklar Ahmet Mahmut Ünlü, Mahjouba Demirel, Barış Sezek, Mehmet Batur, Nejat Ergin ve Osman Aydemir katıldı. Mahkeme Başkanı Mehmet Ekinci, esas hakkındaki mütalaasını hazırlaması için dava dosyasının duruşma savcısına gönderilmesine karar verdiklerini açıkladı. Duruşma, 22 Nisan 2014 tarihine ertelendi.

        Duruşmaya ara verildiği sırada birlikte geldiği yakınları ile adliyeden ayrılan Ahmet Mahmut Ünlü, basın mensuplarının sorularını cevapladı. Ünlü, gündemdeki gelişmelere ilişkin soru sorulması üzerine, "Gündemden haberim yok. Kendi derdimle, hastalıklarımla uğraşıyorum. Allah, Türkiye'ye hayrına neyse onu yapsın! Vatanımıza, milletimize hayır versin! Duadan başka bir şey gelmiyor elimden." ifadelerini kullandı.

        Ünlü, açıklamasının ardından yakınları ile birlikte özel otomobili ile adliyeden ayrıldı.

        CHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ