Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika AK Parti Antalya ilçe adaylarını tanıttı, yerel seçimler Ak Parti adayları, Ak Parti ilçe adayları

        Toplantıya, Çavuşoğlu'nun yanı sıra AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Menderes Türel, Milli Savunma eski Bakanı ve Antalya Milletvekili Vecdi Gönül, AK Parti Antalya Milletvekilleri Sadık Badak, Hüseyin Samani, Gökçen Özdoğan Enç ile İl Başkanı Mustafa Köse ve çok sayıda partili katıldı.

        Aday tanıtım toplantısında yapılan konuşmaların ardından ilçe belediye başkan adayları tek tek sahneye çağırılarak partililere tanıtıldı.

        AK Parti Antalya ilçe belediye başkan adayları:

        "Akseki, İsmet Uysal, Aksu, Halil Şahin, Alanya, Hasan Sipahioğlu, Demre, Süleyman Topçu, Döşemealtı, Nurettin Tursun, Elmalı, Ümit Öztekin, Finike, Nail Dülgeroğlu, Gazipaşa, Adil Çelik, Gündoğmuş, Mehmet Özeren, İbradı, Muharrem Kaya, Kaş, Halil Kocaer, Kemer, Yusuf Uras, Kepez, Hakan Tütüncü, Konyaaltı, Remzi Sadi, Korkuteli, Mustafa Akdeniz, Kumluca, Hüsamettin Çetinkaya, Manavgat, Recep Barut, Muratpaşa, Cihan Bulut, Serik ilçesinde Ramazan Çalık."

        BAKAN EROĞLU BALIKESİR ADAYLARINI TANITTI

        AK Parti Balıkesir İl Başkanlığı tarafından düzenlenen belediye başkan adayları tanıtım toplantısına katılan Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, bakanlık olarak Balıkesir'e 11 yılda 10 milyar liralık yatırım yaptıklarını söyledi. Bakan Eroğlu, ayrıca 17 Aralık operasyonunu ima ederek "Türkiye'nin önünü kesemeyecekler. Yerel seçimler komploların cevabı olacak. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Edip Uğur olacak" dedi.

        Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, partisinin İlçe Belediye Başkan adaylarının tanıtım töreni için geldiği Balıkesir'de ilk olarak Valiliği ziyaret etti. Ardından AK Parti Balıkesir İl Başkanlığı tarafından düzenlenen belediye başkanları aday tanıtım toplantısına katılan Bakan Eroğlu, binlerce partili tarafından karşılandı. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Edip Uğur ile birlikte partilileri selamlayan Eroğlu, kente yapılan yatırımlar hakkında bilgiler verdi, Edip Uğur'dan övgüyle söz etti.

        "KOMPLOLAR ÖNÜMÜZÜ KESEMEZ"

        Konuşmasında sık sık Edip Uğur'a Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı diye hitap eden Bakan Eroğlu, "30 Mart yerel seçimleri Türkiye'nin geleceği açısından çok önemli. Bu seçimler aynı zamanda 17 Aralık olarak adlandırılan komploya ve komploculara verilecek bir cevap olacaktır. Sayın Başbakanımız yolsuzluk konusunda çok hassas. Bakın hükümetimiz döneminde 40 yıldır bitmeyen yatırımlar 1-2 yıl gibi sürelerde ve çok daha ucuza bitirildi. Eski koalisyon hükümetleri döneminde 40 milyona yapılacak olan ve 40 yıldır temeli bile atılamayan barajı biz 4 milyona mal ettik. Üstelik 2 yılda da bitirdik. Bu yerel seçimlerde tüm arkadaşlarımın kapı kapı gezmesini istiyorum. Balıkesir Büyükşehir'i ve 20 ilçesini partimize kazandırın" dedi.

        AJANSLAR

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ