Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Vatandaşların dikkati köpeğin hayatını kurtardı

        Kırıkkale'de bir iş merkezinin teras katında yaklaşık yarım saat asılı kalarak ölümle pençeleşen köpek boğulmak üzereyken çevredeki vatandaşlar tarafından kurtarıldı.

        Edinilen bilgilere göre, Cumhuriyet Caddesi 600. sokaktan geçen vatandaşlar 4 katlı bir iş merkezinin teras katından asılarak ses çıkartan Sibirya cinsi bir köpeği fark etti. Vatandaşlar boğulmak üzere olan köpeğin kurtarılması için önce itfaiyeye haber verdi, ardından da sahibine ulaşmaya çalıştı.

        Bulunduğu yerde yaklaşık yarım saat asılı kalan köpek hayatta kalabilmek için yoğun çaba gösterdi. İtfaiye ekiplerinin olay yerine gelmesini daha fazla bekleyemeyen çevredeki vatandaşlar iş merkezinin kapısını kırarak boğulmak üzere olan köpeği kurtardılar.

        Köpeğin kurtaran Gökhan Yılmaz (29) isimli vatandaş gazetecilere yaptığı açıklamada, arkadaşlarıyla cadde üzerinde gezdikleri sırada iş merkezinin çatı kısmından aşağıya doğru sallanan bir köpeği fark ettiklerini ve boğulmak üzere iken kapıyı kırarak köpeği kurtardıkları söyledi.

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ