Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika CHP'li Başkan Durmuş Ali Sazaklı vefat etti

        Üç dönemdir CHP'den Gökova Belediye Başkanlığı görevini yürütürken ve 2 ay önce karaciğerinden rahatsızlanan Durmuş Ali Sazaklı, İzmir 9 Eylül Üniversitesi'nde bir süre tedavi gördü.

        Tedavi sürecinin ardından ilaç tedavisi evinde devam etti. Sazaklı dün sabah saat 07.30 sıralarında hayatını kaybetti. Sazaklı'nın cenazesi bugün öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Gökova belde mezarlığında sevenleri tarafından toprağa verildi.

        OĞLU İNGİLTERE'DEN GELDİ

        Hayatını kaybeden belediye başkanı Durmuş Ali Sazaklı'nın cenazesi İngiltere'de yaşayan oğlu Mehmet Sazaklı'nın cenazeye yetişmesi için bir gün Özel Yücelen Hastanesi morgunda bekletildi. Siyaset dünyasını bir araya getiren cenaze törenine Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Büyükşehir ve ilçe belediye başkan adayları, il genel meclisi üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Bazı vatandaşların gözyaşlarını tutamadığı görüldü.

        AKKUŞ VEKALET EDECEK

        Başkan Sazaklı'nın yerine 30 Mart yerel seçimlerine kadar CHP'li belediye meclis üyesi Mehmet Akkuş'un vekaleten bakacağı öğrenildi.

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ