Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika Başbakan Erdoğan'dan Kandilli Kız Lisesi'ne sürpriz ziyaret

        Serkan AKKOÇ / AHT

        İstanbul'da bulunan Başbakan Erdoğan, Kandilli Kız Anadolu Lisesi'ni ziyaret ederek 9/A sınıfına derse girdi, öğrencilerle sohbet etti.

        Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazını Hz. Ali Camisi'nde kıldı. Erdoğan, öğle saatlerinde Üsküdar Kısıklı'daki konutundan ayrılarak, Hz. Ali Camisi'ne geldi. Cuma namazını burada kılan Erdoğan'a, Siyasi Başdanışmanı ve AK Parti Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan ve AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu ile diğer ilgililer eşlik etti. Erdoğan, Katar Emiri'yle görüşmesi öncesinde Kandilli Kız Anadolu Lisesi'nde bir sınıfı ziyaret ederek öğrencilerle sohbet etti.

        Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, buradan Katar Emiri Şeyh Tamim Bin Hamad Al Thani ile görüşeceği Kandilli'deki Adile Sultan Sarayı'na geçti. Erdoğan, saat 14.00'da planlanan görüşmeye erken gittiği için sürpriz yaparak Adile Sultan Sarayı ile aynı kampüste yer alan Kandilli Kız Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti. 9/A sınıfına ders sırasında giren Başbakan Erdoğan, öğrencilerle bir süre sohbet etti.

        Bu sırada MİT Müsteşarı Hakan Fidan, Adile Sultan Sarayı'na giriş yaptı. Al Thani saat 14.40'da Adile Sultan Sarayı'na gelerek Başbakan Erdoğan ile görüştü. Al Thani ile birlikte Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız da geldi. Erdoğan, bu görüşmenin ardından Dolmabahçe'deki Başbakanlık Çalışma Ofisi'nde Irak Kürt Bölgesel Yönetimi Başbakanı Neçirvan Barzani'yi kabul etti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ