Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Düğün salonu açılışına 3 bin kişi geldi!

        Antalya'nın Alanya ilçesine bağlı Payallar beldesinde bin 500 kişilik düğün salonunun açılışına 3 bin kişi katıldı. Davetlilerin yarısı açılışı, dışarıda takip etti.

        Payallar Belediyesi ve hayırseverler tarafından yaptırılan yeni düğün salonu düzenlenen törenle hizmete açıldı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği açılışta Belediye Başkanı Abdullah Öztürk, davetlileri kapıda karşılayarak tek tek teşekkür etti.

        Açılışa MHP Alanya Belediye başkan adayı Adem Murat Yücel, MHP Alanya İlçe Başkanı Cafer Uyar, İller Bankası Antalya Bölge Müdürü Yakup Koç, Konaklı Belediye Başkanı Abdullah Sönmez, Cikcilli Belediye Başkanı Kerim Ertekin, Çıplaklı Belediye Başkanı Yaşar Ertekin, Güzelbağ Belediye Başkanı Mehmet Kula, Kargıcak Belediye Başkanı Zihni Asiltürk, İncekum Belediye Başkanı Fahri Baysal, Okurcalar Belediye Başkanı Yusuf Öztürk, Emişbeleni Belediye Başkanı Nurettin Uludağ, Avsallar Belediye Başkanı Hüseyin Enver Görgülü, eski belediye başkanları, MHP Alanya Kadın Kolları ve belde halkı katıldı.

        Bugün yeni bir hizmeti daha vatandaşların hizmetine sunmaktan dolayı büyük mutluluk ve gurur duyduklarını belirten Payallar Belediye Başkanı Öztürk, "Aday olurken belde halkıma sözlerimden de birisi düğün salonuydu. Bugün hem bu sözümüzü yerine getirmenin hem de halkımızın ihtiyacı olan bu salonu açmanın mutluluğu içerisindeyiz. Düğün salonumuzu diğer komşu beldelerimizde kullanabilir. Açılışımıza katılan herkese teşekkür ederim." dedi.

        Konuşmaların ardından salona ve beldeye katkılarından dolayı hayırseverlere teşekkür plaketi verildi. Okunan duanın ardından salonun açılış kurdelasını belediye başkanları birlikte kesti.

        Açılışın ardından davetlilere etli pilav ikramı yapıldı.

        CİHAN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ