Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika Melih Gökçek, Çankaya'yı söke söke alacaklarını söyledi

        Ankara AK Parti Gençlik Kolları Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışını gerçekleştiren Gökçek, "Şu an Türkiye'nin en heyecanlı mitingini yapıyoruz. Bu kalabalığı Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) en büyük mitinglerinde bile bulamaz" dedi.

        Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankara'yı karış karış dolaşıp bir yandan seçim koordinasyon merkezlerini açarken bir yandan da açılışa gelen coşkulu kalabalıklara hitap ediyor.

        Başkan Gökçek, yoğun çalışmalarının yanı sıra bu hafta sonu mesaisinin bir bölümünü Çankaya, Haymana ve Oyaca'daki Seçim Koordinasyon Merkezleri ile Çankaya Yıldız'da Ankara Ak Parti Gençlik Kolları Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışına ayırdı.

        AK Parti Gençlik Kolları Merkezi açılışını binlerce gencin katılımıyla gerçekleştiren Başkan Gökçek, enerjik, heyecanlı ve coşkulu gençler karşısında duygularını "En güzel mitingi burada gerçekleştiriyoruz. İşte AK Gençlik budur. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Hepinizin gözlerinden tek tek öpüyorum. Sizi tek tek kutluyorum" diye dile getirdi.

        Gençlere hitabında konuşması sık sık "Ankara seninle gurur duyuyor", "Efsane Başkan, Melih Başkan" gibi tezahüratlarla kesilen Başkan Gökçek, 30 Mart Yerel Seçimlerinin, bir yerel seçim olmaktan çıkarak artık genel seçim haline geldiğini söyledi.

        Başkan Gökçek, AK Parti Çankaya adayı Barış Aydın'ınÇankaya'da seçimleri alacağına olan inancının yenileyerek, "Kimse ihtimal vermezken ben nasıl Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığını aldıysam Barış kardeşim de Çankaya'yı söke söke alacak inşallah. Bunu görüyorum. Siz olduktan sonra bizim sırtımız yere gelmez" diye konuştu.

        Konuşması gençlerin alkışları ve tezahüratları ile sık sık kesilen Başkan Gökçek, "Helal olsun size Türkiye'nin en heyecanlı mitingini gerçekleştiriyoruz. Konuşmacı konuşmuyor. Gençler konuşuyor" diyerek duygularını dile getirdi.

        Başkan Gökçek, konuşmasını seçim şarkısı eşliğinde halaylar çeken gençlerin coşkusu ve havai fişeklerin geceyi aydınlatan gösterisi eşliğinde tamamladı.

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ