Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika CHP'den Muratpaşa Belediyesi'ne aday gösterilmeyen Süleyman Evcilmen'in partiden istifa etmesinin ardından CHP'de istifalar devam ediyor.

        CHP'den Muratpaşa Belediyesi'ne aday gösterilmeyen Süleyman Evcilmen'in partiden istifa etmesinin ardından CHP'de istifalar devam ediyor. Muratpaşa İşçi Komisyonu ve yönetim kurulu üyelerinden 20 kişi de istifa etti.

        CHP Muratpaşa İlçe İşçi Komisyonu Başkanı Cengiz Kebapçıyan, yönetim kurulu üyelerinden oluşan 20 kişilik bir grupla CHP'den istifa ettiklerini açıkladı. Yıllardır CHP'de onurla mücadele ettiklerini kaydeden Kebapçıyan, "Son günlerde yaşanan akıl almaz olaylar CHP'de siyaset yapmamızı imkansız kılmıştır. Yapılan haksızlıklarla partiyi halktan uzaklaştıran CHP yönetimleri, emek mücadelesine değil sermayeye kucak açmıştır" dedi.

        HALK İRADESİNE HAKARET

        Halkın takdirini kazanmış, Türkiye'nin en başarılı belediye başkanlarından biri olan Sayın Süleyman Evcilmen'in entrikalar ve çıkar odakları yüzünden aday gösterilmediğini belirten Kebapçıyan, şöyle konuştu: "Bununla kalmayıp aday adayı bile olmayan kişilerin ismi ortaya atılmış, Sultan Yeğen, Devrim Kök, bunlar olmadı Ümit Uysal'ı aday yapalım diyerek karar alınmıştır. Bu halkın iradesine karşı yapılmış bir hakarettir. CHP'de demokrasi işletilmemiş, emekçilerin sesi dinlenmemiştir."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ