Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem İnanç 'Herkes O'nu Okuyor'un ilahi gecesi

        Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (SAV) ile ilgili kitap okuma yarışması olan 'Herkes O'nu Okuyor' kapsamında ilahi gecesi düzenlendi. Programı izleyen davetliler, geceden ve programdan son derece memnun kaldıklarını ifade etti.

        'Herkes O'nu Okuyor' adlı kitap okuma yarışması kapsamında Sinan Erdem Spor Salonu'nda ilahi gecesi düzenlendi. Etkinlikte okunan ilahilerin yanı sıra birçok sanatçı ve davetli yer alarak duygu ve düşüncelerini dile getirdi.

        Geceye katılan Zaman Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı, "Çok zor, sıkıntılı bir döneme denk gelmiş bir program. İnsanların sabahtan akşama bin defa fikir, yön değiştirdiği, kafasının karıştığı bir dönemde adeta zamanı dondurup Hazreti Muhammed (SAV) okuyalım mesajı gayet güzel ve doğru. Hadiselere kuşatıcı bir nazarla bakmak için de böyle bir şeye ihtiyaç var. Ruhumuzun da hem birey olarak, hem toplum olarak ihtiyacı var." dedi.

        Hakan Şükür, "Gece çok güzeldi. Efendimiz'i andık. Okuyup anlamayı Allah hepimize nasip etsin. Tüm dünya insanlığı için bence çok önemli. İnşallah anlayıp idrak edip hayatımıza geçirebiliriz. İnşallah birlik beraberliğimiz daim olur. Ülkemizin birlik beraberliğe ihtiyacı var." şeklinde konuştu.

        Türk eski Milli Futbolcu Arif Erdem ise, "'Herkes O'nu Okuyor' dünyanın her bir tarafında bana göre Efendimiz'i anlatmalı ve onun yanında yürümeli. Zaten bütün ablalarımız, ağabeylerimiz bunu layıkıyla yerine getiriyor. Dünyanın her tarafına gidip dinimizi anlatıyorlar. Bu işi organize eden herkese teşekkürler etmek gerekir." ifadelerini kullandı.

        CİHAN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ