Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Esenyurt'ta CHP seçim bürosuna molotoflu saldırı

        Müslim SARIYAR / AHT

        İstanbul'da, Esenyurt Pınar Mahallesi Bağlarçeşme mevkiinde bulunan CHP Seçim İrtibat Bürosu'na kimliği belirsiz kişilerce molotof kokteyli atıldı. Gecenin geç saatlerinde gerçekleşen saldırıda kapalı olan büronun cam ve çerçeveleri zarar gördü.

        Örnek Mahallesi Bağlarçeşme mevkiinde bulunan CHP seçim irtibat bürosuna kimliği belirsiz kişilerce Molotof kokteyli atıldı. Kapalı olan büronun cam ve çerçeveleri zarar gördü. Haberi alan partililer ve mahalle sakinleri olay yerine gelirken, vatandaşlar, "Gürbüz Çapan'ı siyaset dışına itmek istemelerinin ardından gerçekleşen bu ikinci saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Herkes siyasetini projesini ortaya koyarak yapsın, öyle yarışsın" dediler.

        Saldırıda küçük çapta hasar meydana gelirken, olay yerine gelen polis ekipleri, çevrede delil topladı. Polis, ara sokaklara kaçan saldırganların yakalanması amacıyla çalışma başlattı.

        "ORTAMI GERMEYE ÇALIŞIYORLAR"

        Saldırının ardından bir açıklama yapan CHP Esenyurt Belediye Başkan Adayı Çetin Çapan, hiçbir kumpasın kendilerini durduramayacağını söyledi. Çapan, "Seçim öncesi ortamı gererek Esenyurt halkının huzurunu bozmaya çalışıyorlar. Bu tür kural dışı saldırıları doğru bulmuyoruz. Kınıyoruz" diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ