Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Bursa'da fuhuş operasyonu

        Bursa'da, genç kızları ilişkiye girdikleri erkeklerle görüntüleyip internette yayınlama tehdidiyle kiraladıkları evlerde para karşılığı fuhuş yaptırdığı öne sürülen K.M., A.U., Ö.D. ve N.Y. polis tarafından yakalandı.

        Çetenin 600 lira karşılığı erkeklere pazarladığı 8 genç kız, "Ailemize fabrikada çalıştığımızı söylüyorduk. Bizleri servis aracı ile sabah evlerimizin önünden alıp, erkeklere pazarlıyorlardı. Sonrada aynı şekilde servis ile evimizin önüne bırakıyorlardı. Korkudan sesimizi çıkartamıyorduk" dediler.

        Bursa'nın merkez Nilüfer İlçesi Görükle bölgesinde, emlakcılardan bazı evleri günübirlik olarak kiralayıp, tehdit ettikleri genç kızları fuhuş yaptırdığı öne sürülen çeteyi takibe alan polis; A.U., Ö.D, N.Y. Ö.D.'nin, yaşları 20-24 arasında değişen 8 kızı, fuhuş yapmaları için tehdit ederek erkeklere pazarladığını, yapmak istemeyenleri ise çekilen görüntüleri internette yayınlamakla korkuttuklarını belirledi. Eş zamanlı operasyon düzenleyen polis, dört şüpheliyi gözaltına aldı. Şüphelilerin üzerlerinde yapılan aramalarda, bir adet ruhsatsız tabanca ve sustalı tabir edilen bıçak çıktı.

        Poliste ifade veren genç kızlardan bazıları, "Bizimle önce arkadaşlık kurdular. Sonra kendimizi bir anda fuhuş batağında bulduk. Çıkmak istedik, çektikleri görüntülerle bizleri tehdit ettiler. Zor günler geçirdik. Ailelerimize, fabrikada işçi olarak çalıştığımızı söylemek zorunda kaldık. Onlar da bizleri sanki fabrikada çalışıyormuşuz gibi evlerimizin önünden kiraladıkları servis minibüsleri ile alıp fuhuş yaptırıyorlardı. Gece ise yine aynı şekilde servis araçları ile evlerimizin önüne bırakıyorlardı" dediler.

        Dün adliyeye çıkartılan dört şüpheliden A.U. ve Ö.D. nöbetçi mahkemece tutuklandı, N.Y. ve Ö.D. ise mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ