Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika Barış Aydın, Belediyeciliğinin anayasasını açıklayacağız

        4 Mart Salı günü JW Marriott Hotel’de düzenlenecek toplantıda Çankaya’da hayata geçireceği projeleri anlatacak olan Barış Aydın, “Çankaya’da değişim belediyeciliğinin anayasasını açıklayacağız” dedi.

        Çankayalıların belediyecilik hizmetlerinden yeterince faydalanamadığını ifade eden Aydın, gerçekleştireceği projelerle ilçenin mahrum kaldığı hizmetlere kavuşacağını belirtti. Yaklaşık 2 buçuk yıldır Çankaya’nın sorunları ve çözüm yolları üzerine çalışma yaptıklarını söyleyen Barış Aydın, açıklayacağı projelerle toplumun her kesiminin faydalanacağını kaydetti.

        Aydın, şunları söyledi:“Çankaya ne yazık ki 25 yıldır iyi yönetilemiyor. Ama artık değişim zamanı geldi. 30 Mart’ta Çankaya bu kez değişime, aydınlık geleceğine oy verecek. Çankaya’da laf ve slogan üretenlerin değil hizmet üretenlerin seçim kazandığı yeni bir dönemi başlatıyoruz. 4 Mart Salı günü geniş bir katılımla projelerimizi Çankayalılara sunacağız. Projelerimizi açıkladığımızda; kent sağlığı nasıl olur, katılımcı yönetim ve çağdaşlaşma nasıl olur, vizyon, gelişim, yenilik nasıl olur herkes görecek. Çankayalılar değişime izin verdiğinde, her şeyin nasıl değiştiğini, sorunların nasıl çözüldüğünü görecek. 30 Mart’ta ben değil Çankaya kazanacak.”

        Şehircilik çalışmalarından, aile sağlığına, gençlerden ev hanımları ve çalışan kadınlara, engellilerden yaşlılara, kent hayvanlarından evcil hayvanlara, üniversite öğrencilerinden yeşil alanlara, yol ve kaldırımlardan bisiklet otobanına kadar çok sayıda projenin tanıtılacağını kaydeden Aydın, “Projelerimiz arasında; çevre dostu yeşil binalar, barış ve kardeşlik projeleri, işsizliğin azaltılmasına dönük çalışmalar, kültür ve sanat alt yapısının geliştirilmesi için yapılan projeler, kadınların ekonomik özgürlüklerini kazanmaları için yapılacak çalışmalar, Kızılay’a nefes aldıracak projeler de yer alacak”dedi.

        DİKMEN SKM’DE BÜYÜK COŞKU

        Partisinin Dikmen Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) açılışına katılan AK Parti Çankaya Belediye Başkan Adayı Barış Aydın, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı. Çocuklar ve yaşlılar ile sohbet ederek sorunlarını dinleyen Aydın, Çankaya’ya borcu olduğunu ifade etti. Aydın, şöyle konuştu:“Ben bu sokaklarda simit sattım, su sattım, ayakkabı boyadım. Daha sonra iş adamı oldum, sivil toplum kuruluşlarında 12 yıl toplumun her kesimine hizmet götürdüm. Şimdi 30 Mart da sizlerin de müsaadesiyle, sizlerin vereceği destek ile 124 mahallemizin bütün sokaklarına inşallah hizmet getireceğim. Projelerimle geliyorum. Şunu iyi bilmenizi istiyorum bu sefer eğer hayatınızda ilk kez başka bir partiye oy verecekseniz Çankaya’da ben bu kardeşinize borç verin, bu sefer sokaklarınız için oy verin, bu sefer engellileriniz için borç veri, bu sefer parklarınız için borç verin, bu sefer Dikmen esnafımız için oy verin, bu sefer çocuklarımızın geleceği için oy verin. Ben 30 Mart da Allah kısmet ederse göreve geldiğim zaman ertesi gün Çankaya’nın her yerindekisorunları bilerek ilk günden itibaren Çankaya ve Çankayalılar adına çalışmaya başlayacağım.”AK Parti Çankaya Belediye Başkan Adayı Aydın’ın konuşmasının ardından AK Parti Dikmen Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışı yapıldı. Açılış sonrası Aydın, vatandaşlarla sohbet ederek, sorunlarını dinledi ve çocuklara oyuncak dağıttı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ