Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak: Rüşvet alan da veren de mel'undur

        Neşet KARADAĞ / ADANA (AHT)

        Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Mustafa Kamalak, Adana büyükşehir ve ilçe belediye başkan adaylarını tanıttı, "Rüşvet alan da veren de mel'undur.. Bizim ne hasetimiz var ne de kasetimiz" dedi.

        SP Genel Başkanı Mustafa Kamalak, Uğur Mumcu Meydanı'ndaki aday tanıtımında yaptığı konuşmada, Türkiye'nin yeni bir sese, yeni bir siyasete ihtiyacı olduğunu söyledi. "Bu siyasetin adresi, Saadet Partisi'dir" diyen Kamalak, "Bizim ne hasetimiz var, ne de kasetimiz. Bizim ne kirimiz, ne de kinimiz var. Bu yüzden kimse bizi bu ülkenin insanına tuzak kurmakla suçlayamaz" dedi.

        "RÜŞVETİ ÖNLEDİK"

        30 Mart'ta yapılacak seçimin tarihi bir seçim olduğunu belirten Kamalak, şunları söyledi:

        "Biz yolumuz kesilmeden Fazilet ve Refah Partisi kapatılmadan yüzlerce belediyede başkanlığı kazanmıştık. Kazandığımız her belediyenin girişine kocaman harflerle 'Rüşvet alan da veren de mel'undur' yazısını asmıştık. Rüşveti önledik, sizin hakkınıza sahip çıktık."

        "STRATEJİK KURULUŞLARIMIZ YABANCILARIN ELİNDE"

        Kamalak, ekonominin yabancıların elinde bulunduğuna söyleyerek, "Ekonomiye bakın; Türkiye'de bankaların yüzde 60'ı, borsanın yüzde 70'i, sigorta şirketlerinin yüzde 80'i yabancıların elinde. Bütün stratejik kuruluşlarımız yabancıların kontrolüne geçmiştir. Döviz rekor kırdı, faiz 3'e katlandı" diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ