Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Yolcu yüzünden birbirlerine girdiler!,İzmir'de minibüsçüler yolcu meselesi yüzünden birbirlerine girdi

        İzmir'in Gaziemir İlçesi'nde, aralarında husumet olduğu belirtilen, Bulgurca ve Menderes hatlarında çalışan minibüs şoförleri arasında yolcu meselesiyle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Olaylarda, bir kişi darp edilirken, polise ait ekip aracı zarar gördü, 3 şüpheli de gözaltına alındı.

        Olay, Akçay Caddesi'ndeki Gaziemir Semt Garajı'nın karşısında bulunan akaryakıt istasyonunda, saat 16.00 sıralarında meydana geldi. Aralarında aynı konu yüzünden husumet bulunduğu ileri sürülen Bulgurca ile Menderes hatlarında taşımacılık yapan minibüs şoförleri, yolcu alma meselesi yüzünden tartışmaya başladı. Tartışma, diğer minibüs şoförlerinin de dahil olmasıyla sopalı kavgaya döndü. Kavga üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

        Polis bir minibüs şoförünün elinden pompalı tüfeği alıp ekip otosuna bıraktı. Bu sırada kavganın büyümesiyle şoför, polis otosundan tüfeği almak istedi. Polis engel olmaya çalışırken pompalı tüfek ateş aldı. Şans eseri kimseye zarar vermeyen av tüfeğinden çıkan saçmalar, polis otosunun sağ ön kapısını deldi. Olaylar sırasında darp edilen bir kişi ambulansla Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kavgaya karışan 3 şüphelinin de gözaltına alındığı öğrenildi. Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ