Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Nalan Avcı, Zeyno Pelin Doğan, sms, hakaret, küfür, mahkeme, dava, hapis
        1

        Canan İSPİR/AHT
        YAPIMCI Servet Aksoy’un eski eşi Nalan Avcı ile bir dönem birliktelik yaşadığı manken Zeyno Pelin Doğan, 8 yıl önce yaşanan kavga için yeniden karşı karşıya geldi. Yargıtay’ın kararı bozması sonucu yeniden ele alınan dosyada mahkeme ünlü türkücü Ceylan’ın ablası olan Nalan Avcı’ya tahrik indirimi uygulayarak, tehdit suçundan 3 ay 10 gün hapis cezası verdi ve hükmün açıklanmasını geri bıraktı.

        2

        Doğan, 2006’da savcılığa verdiği dilekçesinde Avcı’nın cep telefonuna toplam 343 mesaj yolladığını, bu mesajlarda “50 dolarlık o... işte ne olacak başka”, “Sen bekle. Pornocu f... Beni her an bekle. Ansızın karşına çıkıp o gövdeni göreceğim”, “Dönme kılıklı f... bekle” dediğini iddia etti. Savcılık Avcı hakkında, tehdit, hakaret ile kişilerin huzur ve sükûnunu bozmak suçlarından 1 yıldan 5 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açtı.

        3

        Doğan’a yollanan mesajları yabancı uyruklu hizmetçisi Lena’nın gönderdiğini iddia eden Avcı, 2008’de 1 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Ceza sabıkasız oluşu nedeniyle 7500 TL para cezasına çevrildi. Avcı, ağır tahrik altında olduğunun göz ardı edildiğini belirterek Yargıtay’a başvurmuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ