Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Niğde'deki saldırganlara linç girişimi

        Niğde'de 1 asker ve 1 polisin şehit olduğu, aracı gasp edilen bir kişi hayatını kaybettiğisilahlı saldırıda güvenlik güçlerinin karşı ateşinde yaralanan ve Niğde Devlet Hastanesi'ne getirilen 2 terörist, buradaki güvenlik sorunu nedeniyle Kayseri'ye sevk edildiği öne sürüldü. Yaralı teröristlerin Kayseri'ye sevk edildiği bilgisi kesinleşmezken Adana veya Ankara'daki hastanelere de götürülebileceği belirtiliyor.

        CEPHANELİK GİBİ!

        Teröristlerin üzerinde ve gasp ettikleri kamyonda yapılan aramada 3 kalaşnikof, 3 tabanca 7 el bombası, 2 susturucu, 3 kasatura, telsiz ve batarya ele geçirildi.

        Olayı haber alıp hastane önüne gelen öfkeli kalabalık, ambulanstan indirilmeye çalışılan yaralı saldırganılinçetmeye çalıştı. Sloganlar atarak acil servisten hastaneye girmek isteyen gruba polis biber gazı sıkarak engel oldu.

        Polisin dağıtmakta zorlandığı gruba TOMA'dan su sıkılarak müdahale edildi. Ara sokaklara kaçan göstericiler polise taş atarak karşılık verdi. Hastane önünde gece yarısı sona erdi.

        Saldırıda şehit olan askerin Kahramanmaraşlı Astsubay kıdemli üstçavuş Adil Kozanoğlu (29), polis memurunun ise Adana Ceyhan nüfusuna kayıtlı Adem Çoban olduğu öğrenildi. Aracı gasp edilerek öldürülen kamyon şoförünün ise 60 yaşındaki Yaşar Turan olduğu bilgisine ulaşıldı.

        AJANSLAR

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ