Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Paraşütle 'Yazıcıoğlu' için eylem yaptı!,BBP Fethiye Belediye Başkan Adayı Cumali Emeç, Muhsin Yazıcıoğlu için yamaç paraşütüyle eylem yaptı

        BBP Fethiye Belediye Başkan Adayı Cumali Emeç, 5 yıl önce helikopter kazasında hayatını kaybeden BBP Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümünün arkasındaki sis perdesinin aralanması için yamaç paraşütüyle eylem yaptı.

        BBP Fethiye Belediye Başkan Adayı Cumali Emeç, Muhsin Yazıcıoğlu'nun fotoğrafının yer aldığı ve "Fethiye'de Büyük Birlik Zamanı' yazılı dev pankart ile 1700 metre rakımlı Babadağ'dan paraşütle atlayarak Belcekız Plajı'na indi. Eylemi için 3 bin TL harcayan Emeç, 25 Mart 2009 yılında bir helikopter kazasında hayatını kaybeden BBP Kurucusu Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümünün arkasındaki sis perdesinin aralanmasını talep etti. İniş sırasında afişin ucunda yer alan ağırlığın denge kaybına neden olması nedeniyle pilot Mehmet Akkoç, deniz kıyısında güçlükle durabildi.

        Muhsin Yazıcıoğlu'nun suikasta kurban gittiğini ve sorumlularının bulunması gerektiğini savunan Cumali Emeç "Beş yıldır sis perdesinin aralanmadığı bir suikast olayının tekrar hatırlanması ve sorumluların ortaya çıkarılması için devlet idaresinin halkımıza gösterilmesini istiyoruz. Bu konuyla ilgili rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu'nu rahmetle anıyoruz. O gerçek bir devlet adamıydı. Milletini düşünen, Türk-İslam ülküsüne inanmış ve memleketin menfaatleri için gayret sarf etmiş bir liderdi. Tüm Türkiye'de partimize olan büyük ilgi ve teveccüh Fethiye'de de bizlere gösterilmiştir. Yaptığım seçim çalışmaları kapsamında 30 bin kişinin elini sıktım. Yaptığım görüşmelerde herkesin tek bir sözü vardı. 'O'nu katlettiler, öldürdüler' dediler. Eğer gerçek bir kazaysa, bu kazanın her yönüyle aydınlatılması lazım. Eğer gerçekten bir suikastsa sorumlularının bulunması gerekir. BBP olarak bizim 7 maddeden oluşan şüphelerimiz var. Bu 7 madde aydınlatıldığı zaman, bu olay tamamen aydınlığa kavuşmuş olacaktır. Fethiye halkı, Yazıcıoğlu'nu çok seviyor. Bunu da oylarıyla göstereceklerine inanıyorum" dedi.

        "3 BİN TL HARCADIK"

        Seçim çalışmalarını mümkün olduğunca mütevazı bir şekilde yürüttüğünü belirten Cumaali Emeç "Seçim çalışmalarımızı, hiç bir yerde bayrak ve afiş asmamak suretiyle, çevreye müzik eşliğinde gürültü kirliliği yapmadan sürdürüyoruz. Bu günden sonrada aynı çizgide devam edeceğiz. Kimseyi rahatsız etmeden, bir çirkinlik göstermeden yapıyoruz. Ayrıca, serbest sayılacak o yüksek tutardaki seçim yatırımlarının hayırlı bir çalışmaya kullanılmasını da diğer partilere öneriyorum. Şu anada kadar, bugün yaptığımız bu eylem uçuşu da dahil, 3 bin TL'lik bir seçim masrafımız oldu. Biz halkın parasıyla, devlet parasıyla siyaset yapanlardan değiliz. Biz halkın gönüllerinde yer etmiş Büyük Birlik Partisiyiz. Fethiye'nin sorunlarını bildiğimiz gibi Türkiye'nin de sorunlarını biliyoruz. Her sorunu çözecek güç ve iradeye sahibiz. Plan, projelerimiz mevcuttur. Fethiye ve Türkiye bize güvenirse çok güzel şeyler olacağına inanıyoruz" diye konuştu.

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ