Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Zekeriya Öz ilk görev gününde izin aldı,Savcı Zekeriya Öz, bugün ilk defa Bolu Cumhuriyet Savcılığı'na gelerek koltuğuna oturdu

        Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu'nun kararı ile Bolu'ya savcı olarak atanan Zekeriya Öz, bugün ilk defa Bolu Cumhuriyet Savcılığı'na gelerek koltuğuna oturdu. Ancak Öz, Bolu Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Yurtseven ile görüştükten sonra izin alıp adliyeden ayrıldı.

        Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu tarafından 11 Şubat'ta Bolu'ya savcı olarak atanan Zekeriya Öz, bugün ilk defa görev yerine geldi. Zekeriya Öz'ün adının bulunduğu levha odasının önüne asılırken, Zekeriye Öz korumasının kullandığı resmi plakalı araçla savcılığa geldi. Zekeriya Öz odasına çıkarak, bir süre odasında oturdu.

        Bolu Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Yurtseven ile görüşen Zekeriya Öz izin aldı. Zekeriya Öz, Başsavcı Yurtseven ile yaklaşık bir saat görüştükten sonra adliyeden ayrıldı. Zekeriya Öz adliyeden ayrılırken, gazetecilere kaç gün izin aldığıyla ilgili bilgi vermezken, "Bolu güzel yer. Sonra konuşuruz" dedi.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ