Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa 3 çocuk annesi kadın darp edilerek öldürüldü

        Yusuf KILIÇ / AHT

        Gaziantep'te 3 çocuk annesi 48 yaşındaki Tülay Erdoğan, 5 yaşındaki oğlu tarafından evde ölü bulundu. Yapılan incelemelerde vücudunda ve kafasında darp izleri bulunan kadının, kavgalı olduğu ve evden uzaklaştırma cezası bulunan 75 yaşındaki kocası tarafından öldürüldüğü iddia edildi.

        Merkez ilçe Şehitkamil'e bağlı Hacıbaba Mahallesi Farabi Sokak'ta kendilerine ait iki katlı evde üç çocuğu ile birlikte oturan Tülay Erdoğan (48), sabah saatlerinde 16 yaşındaki oğlu F. ile 14 yaşındaki kızı F.'yi okula gönderdikten sonra 5 yaşındaki oğlu M. ile birlikte evde yalnız kaldı. İddiaya göre, çocukların okula gitmesinden sonra, Erdoğan'ın mahkeme kararı ile evden uzaklaştırma cezası bulunan kocası H.E. (75) konuşmak için eve geldi. Ancak Tülay Erdoğan konuşmak istemeyince aralarında tartışma çıktı. İddiaya göre tartışma sırasında Tülay Erdoğan, kocası tarafından darp edildi, kafasına ve vücudunun çeşitli yerlerine aldığı darbelerle kanlar içinde yerde kaldı. H.E. ise evden çıkarak kaçtı.

        Bu sırada, uykudan uyanan 5 yaşındaki M., uzun süre annesine seslenmesine ve dokunmasına rağmen annesi yerden kalkmayınca evlerine yakın bir yerde oturan akrabalarına giderek, "Annem uykudan uyanmıyor" diyerek haber verdi. Eve gelen yakınları Tülay Erdoğan'ı kanlar içerisinde bularak durumu polis ve 112 Acil Sağlık ekiplerine bildirdiler. Olay yerine giden 112 Acil Sağlık ekipleri Tülay Erdoğan'ın öldüğünü tespit etti.

        Polis, evin çevresinde geniş güvenlik önlemleri alırken, olay yerinde yapılan incelemelerin ardından Tülay Erdoğan'ın cesedi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Polis, olayın ardından kayıplara karışan kadının kocası H.E.'yi yakalamak için çalışma başlattı.

        İKİNCİ EVLİLİĞİNİ YAPMIŞ

        Tülay Erdoğan'ın kocası Halit Erdoğan'ın ikinci evliliğini yaptığı ilk evliliğinden 8, ikinci evliliğinden ise üç çocuğunun bulunduğu öğrenildi.

        EVDEN 6 AY UZAKLAŞTIRMA CEZASI ALDI

        Müteahhitlik yaparak geçimini sağlayan H.E.'nin, şiddetli geçimsizlik yaşadığı karısı Tülay Erdoğan'la sık sık kavga ettiği ve şiddet uyguladığı öğrenilirken, H.E.'nin 6 ay evden uzaklaştırma cezasının bulunduğu, cezasının ilk üç ayını tamamladığı belirtildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ