Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Atatürk Havalimanı'nda seçim yoğunluğu

        Yarın sandık başında olacaklarını söyleyen vatandaşlar arasında İspanya'dan, Irak'tan hatta Hindistan'dan gelenler bile vardı. AtatürkHavalimanı'nda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan yolcular vatandaşlık bilincinin gereği olarak geldiklerini söylerken Meral Oğur isimli yolcu ve yakınları "Oy kullanmak için geldik. Ankara'da oyumuzu kullanacağız. Vatandaşlık görevi için Barselona'dan özellikle bu iş için geldik. İnşallah hayırlı olur " diye konuştular.

        Hindistan'dan gelen Nadire Hanım, "Seyahatimi kısa kesip geldim. İstanbul'da oyumu kullanacağım " derken İspanya'dan gelen öğrenci ve araştırmacı Bora Edizer " Hem seçim hem ziyaret için geldim. Ankara'da oy kullanacağım. Herkes aynı şeyleri konuşuyor. İnşallah sonuçları hayırlı olur" dedi.

        Irak'tan gelen Halit Özdemir ise "Tabii ki yarın oy kullanacağım. Önemli bir seçim, oyumuzu kullanmamız lazım. Fatih'te oy kullanacağım. Bu seçimler biraz çekişmeli, biraz daha sıkıntılı. İnşallah ülke için herkes için hayırlı olur ama yurtdışından pek hoş görünmüyor " diye konuştu.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ