Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık oyunu kullandı

        Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde oyunu kullandı. Bakan Işık, oy kullanma işleminin ardından yaptığı açıklamada, "Sandık, milletin iradesinin tecelli ettiği yerdir" dedi.Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, seçim bölgesi ve memleketi Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde bulunan Damlar İlkokulu'nda 1038 numaralı sandıkta oyunu kullandı. Sabah 09.30'da eşi Nigar Işık ile Bakan Fikri Işık oy kullanacağı okula geldi. Oy verme işlemi sonrasında Bakan Işık, seçim sonuçlarının ülkeye ve millete hayırlı olması temennisinde bulundu.

        "30 Mart'ın ülkemiz için, milletimiz için, tüm yerel yönetimlerimiz için ve demokrasimiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum" diyen Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, şöyle konuştu:

        "Sandık biliyorsunuz, milletin iradesinin tecelli ettiği yerdir. Sandık sonuçlarını herkesin ama herkesin kabullenmesi demokrasiye olan inancın gereğidir. Bu noktada milletimizin büyük bir katılımla sandığa gideceğine ve oyunu büyük bir gizlilik, huzur ve özgürlük içerisinde kullanacağına inanıyorum. Bu noktada gereken her türlü tedbirin de alındığını görüyorum. Seçimlerimizin sonuçlarının ilçelerimize, beldelerimize, muhtarlarımıza, illerimize, büyükşehirlerimize, il genel meclislerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum."

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ