Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Tuzla'da kimyacılar sanayi sitesindeki bir fabrikada yangın çıktı, Tuzla'da fabrika yangını

        Tuzla Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bir fabrikada yangın çıktı. Yangına Tuzla, Pendik, Kartal, Orhanlı ve Organize Sanayi Bölgesinin itfaiye ekipleri müdahale ederken, alevler güçlükle söndürüldü.

        Yangın, Tuzla Organize Sanayi Bölgesi'nde, otomotiv kasalarının depolandığı fabrikada saat 17.00 sıralarında başladı. Kısa sürede büyüyen yangına, ilk olarak Organize Sanayi Bölgesi itfaiye ekipleri müdahale etti. Alevlerin giderek büyüyüp fabrikayı sarması üzerine, çevre ilçelerin itfaiye gruplarından da takviye istendi. Yangın yerine, Tuzla, Pendik, Kartal ve Orhanlı İtfaiye Grupları sevk edildi. İtfaiye ekipleri alevlerle mücadele ederken, yükselen dumanlar kilometrelerce uzaktan görüldü.

        FABRİKA KÜL OLDU

        Yangında, kasaların depolandığı fabrika tamamen kül olurken, alevler yan taraftaki idari binaya da sıçrayarak hasara neden oldu. İtfaiye ekiplerinin yaklaşık 2 saat süren çalışması sonucu alevler tamamen söndürüldü. İşçiler, fabrikanın depo olarak kullanıldığını, yangının neden çıktığını bilmediklerini söyledi. Polis, yangının çıkış nedeniyle ilgili soruşturma başlattı.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ