Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Beyoğlu'nda park halindeki 4 araç yandı

        Beyoğlu'nda bilinmeyen bir nedenle park halindeki bir otomobilde başlayan yangın, hızla büyüyerek yandaki diğer araçlara sıçradı. Yangın sonrası 2 araç kullanılmaz hale gelirken, 2 araçta da maddi hasar meydana geldi.

        Olay, saat 02.30 sıralarında Beyoğlu Piyalepaşa Mahallesi Taştan Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, park halindeki 34 BSC 47 plakalı bir otomobil, bilinmeyen bir nedenle yanmaya başladı. Yangın bir anda otomobili tamamen sardı. Yangın kısa sürede büyüyerek park halindeki 34 BH 2611 ve 34 UG 9689 plakalı iki ayrı minibüse sıçradı. Ardından da 34 UN 3210 plakalı bir otomobil alevlerin sıçramasıyla yanmaya başladı. Bu sırada yanan araçların yanında bulunan elektrik direğinde patlamalar oldu.

        Araçların yandığını gören mahalle sakinleri durumu polis ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yanan araçları yaklaşık yarım saat süren çalışma sonrası söndürdü. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi esnasında elektrik de kesti. Bazı vatandaşların ise elektrik kablolarını yangından uzaklaştırmaya çalıştığı görüldü. Yangın sonrası yanan 2 araç kullanılmaz hale gelirken, bir otomobil ile bir minibüste maddi hasar meydana geldi. Olayı gören bir mahalle sakini, “Bir anda bir çatırtı çıktı. Evin içi ışıklandı, balkona koştum, baktım. Alevi itfaiyeler söndürüyordu" dedi. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ