Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Manisa'da belediye başkanlığına seçilen MHP’li Hüseyin Tosun devir teslim törenine gelmedi

        Manisa'nın Kula İlçesi’nde belediye başkanlığına seçilen MHP’li Hüseyin Tosun, görevi mevcut Belediye Başkanı Selim Aşkın’dan devralmak için belediyeye gelmedi.

        AK Partili Selim Aşkın, Kula Belediye Başkanlığı görevini devretmek için MHP Kula İlçe Başkanı İbrahim Kilimci ile görüştüklerini söyleyerek Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı’nın ilçeyi ziyaret etmesi nedeniyle devir teslimin ertelendiğini söyledi. MHP Kula İlçe Başkanı Kilimci’yi arayarak devir teslimi yapmak için görüştüğünü ifade eden AK Partili Aşkın, kendileriyle sözleşmesine karşın bilgi verilmeden devir teslime gelinmediğini ifade etti. Aşkın, “Büyükşehir Belediye Başkanı’nın gelmesi nedeniyle programı yarına ertelemişler. Bizim bu durumdan haberimiz olmadı. Bizler görevimizi devretmek adına buraya geldik. Fakat kendileri gelmediği için maalesef devir teslim işlemini gerçekleştiremedik” dedi.

        “MAKAMLAR SABİT BİZLER GEÇİCİYİZ”

        Seçimlerde kaybeden AK Partili Kula Belediye Başkanı Selim Aşkın, 30 Mart’tan önce de seçimlerin demokrasinin bir güzelliği olduğunu söylediğini hatırlatarak kimseyi kırmadan hizmetler üzerinden bir yarış sürdürülmesi gerektiğini vurguladı. Halkın iradesininin sonuçları belirlediğini kaydeden Aşkın, MHP’li Hüseyin Tosun’a başarı dileklerini iletti. Aşkın “Makamlar sabit bizler gelip geçiciyiz. 3 dönem Kula Belediye Başkanlığını yapmak bizlere nasip oldu. İnsanların yaşadığı her yerde sürekli olarak değişim ve gelişim gerçekleşiyor. Bizler seçimle geliyoruz. Seçimle de görevimizi başkalarına devrediyoruz” dedi.

        Kula Belediyesi personelinden helallik isteyen Aşkın, belediyeden ayrılırken gözyaşları içinde ve alkışlarla uğurlandı.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ