Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Çorum'da cinayet, kayınvalidesini öldürdü

        Çorum'da 27 yaşındaki Eren Bozkurt, tartıştığı kayınvalidesi 52 yaşındaki Mercan Şahan ile kayınpederi 54 yaşındaki Muharrem Şahan'a kurşun yağdırdı. Kayınvalidesi hayatını kaybederken kayınpederi yaralandı.

        Olay merkeze bağlı Acıpınar Köyü'nde meydana geldi. İddiaya göre Eren Bozkurt, kendisinden boşanmak isteyen ve evi terk eden eşine gün boyu ulaşmaya çalıştı. Bozkurt, eşine ulaşamayayınca kayınpederi ve kayınvalidesinin evine gitti. Eşinin ailesi ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Bozkurt, üzerinde taşıdığı tabancasıyla kayınvalidesi Mercan Şahan ile kayınpederi Muharrem Şahan'a kurşun yağdırdı. Mercan Şahan olay yerinde hayatını kaybetti. Silah seslerini duyan vatandaşların haber vermesi üzerine 112 ambulans sağlık ekibi olay yerine geldi. Yaralı Muharrem Şahan ambulansla Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Mercan Şahan'ın cenazesi Cumhuriyet Savcısı'nın olay yerindeki incelemesinin ardından otopsi için Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi Morgu'na kaldırıldı. Burada yapılan işlemler sonrası Mercan Şahan'ın cansız bedeni kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Öte yandan olay sonrasında kaçan Eren Bozkurt'un yakalanması için Jandarma ekipleri çalışma başlattı.

        Ayrıca Eren Bozkurt'un eşinin şiddet gördüğü için 5 ay önce Çorum Merkez Bahçelievler Karakolu'na şikayette bulunduğu bunun üzerine mahkeme tarafından kocasına genç kadına yaklaşmama kararı alındığı belirtildi. Eren Bozkurt'un eşini tehdit etmesi nedeniyle genç kadının yaklaşık 5 gün önce kadın sığınma evine yerleştiği ifade edildi.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ