Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Çorum'da silahlı kavga,Çorum'da tartıştığı kişiyi pompalı tüfekle vurdu

        Çorum'da 19 yaşındaki M.Ç. arasında önceden husumet bulunan 50 Yaşındaki Necmi Ö.'yü pompalı tüfekle vurdu. Olayda Necmi Ö. ile yanında bulunan Abidin K. yaralandı.

        Olay, Gülabibey Mahallesi Kubbeli Caddesi üzerinde meydana geldi. Kendisine ait gümüşçü dükkanının önünde arkadaşı Abidin K. ile oturan Necmi Ö. bu sırada yoldan geçen ve aralarında önceden husumet bulunan M.Ç. ile karşılaştı. İkili arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın uzayıp kavgaya dönüşmesi sonucu M.Ç. pompalı tüfekle rastgele ateş etmeye başladı. Bacaklarına saçma isabet eden 55 yaşındaki Necmi Ö. ve Abidin K. yaralandı. İki yaralı olay yerine çağırılan ambulansla Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

        Olay yerinden kaçan M.Ç. 200 metre uzakta polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. M.Ç. polise verdiği ifadesinde Necmi Ö. ile aralarında daha önceden husumet bulunduğunu söyleyerek, "Birkaç gün önce Ankara'ya gidip tüfek satın aldım. Bugün de onun işyerinin önünden geçerken göz göze geldik ve tartıştık. Ben de tüfekle ateş edip onu ayaklarından vurdum. Bu arada yanındaki arkadaşı da yaralandı" dedi. Olayla ilgili polis tarafından soruşturma başlatıldı.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ