Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Polis memuru eşini boğazından vurarak öldürdü

        Neşet KARADAĞ / ADANA (AHT)

        Adana'da polislikten emekli olduktan sonra taksicilik yapan 52 yaşındaki Cemal Dinçer, kendisinden boşanmak istemeyen 46 yaşındaki eşi Sevgi Dinçer'i tabancayla sokak ortasında boğazından vurarak öldürdü.

        BOŞANMAK İSTEMEDİ, ŞİDDET GÖRDÜ, ŞİKAYET ETTİ

        Emekli polis memuru Cemal Dinçer, 28 yıl önce Sevgi Dinçer ile evlendi. 26 ve 21 yaşlarında iki erkek çocukları olan çift, 1.5 yıl önce şiddetli geçimsizlik nedeniyle tartışmaya başladı. İddiaya göre, polislikten emekli olduktan sonra havalimanında taksicilik yapan Cemal Dinçer eşinden boşanmak için dava açtı. Ancak, eşi boşanmayı kabul etmeyince öfkelenen Cemal Dinçer karısına şiddet uygulamaya başladı. Eşinin dayaklarından bunalan Sevgi Dinçer birkaç kez eşini Cumhuriyet Savcılığı'na şikayet etti. Ardından da babası Osman'ın Tellidere Mahallesi'ndeki evine yerleşti.

        "BOŞANMAZSAN ÖLDÜRÜRÜM"

        Emekli polis Dinçer, iddiaya göre dün (cumartesi) akşam da eşi Sevgi'yi telefonla arayıp, "Benden boşanacaksın, boşanmazsan seni öldürürüm" dedi. Eşinin kabul etmemesi üzerine Dinçer, sabah erken saatlerde kayınbabasının evinin önünde pusuya yatıp eşinin evden çıkışını bekledi. Cemal Dinçer, evden çıkıp dolmuşa binerek çalıştığı 100. Yıl Mahallesi Galip Avşaroğlu Bulvarı'ndaki süt mamülleri satan işyerine giden eşi Sevgi'yi takip etti.

        BOĞAZINA ATEŞ EDİP ÖLDÜRDÜ

        İşyerinin önünde iddiaya göre, "Son kez soruyorum benden boşanacaksın. Boşanmazsan burada seni öldüreceğim" dedi. Sevgi Dinçer'in, boşanmayacağını söylemesi üzerine Dinçer, belindeki tabancasını çekip eşinin boynuna dayayıp ateş etti. Ardından da sağ koltuk altına bir el daha ateş ettikten sonra kaçtı. Silah sesi üzerine olay yerine koşanlar Sevgi Dinçer'i yakındaki özel hastaneye götürdü. Ancak Acil Servis'e getirilen Dinçer'in öldüğü belirlendi.

        Polis katil zanlısı emekli polis memuru kocayı yakalamaya çalışıyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ